Lepota & Zdravlje

 • 06.04.2014

  7 primera dijetalnih ručkova

  Hteli biste da se hranite zdravo, ali nemate baš inspiraciju šta svaki dan spremiti za ručak. Dajem Vam 7 primera zdravih, dijetalnih obroka sa namirnicama koje se mogu naći tokom cele godine na pijaci ili po marketima.

 • 27.03.2014

  Cardio step: Eliminišite depresiju, smanjite kilograme

  Živimo uzurbanim načinom života, punom svakodnevnih stresova, višečasovnim sedenjem u zatvorenim prostorijama, malo je slobodnog vremena za druženje, te je u današnje vreme i depresija česta pojava u savremenom društvu. Dokazano je da redovnim vežbanjem nakom već 4 nedelje smanjujemo simptome depresije i anksioznost.

 • 26.03.2014

  Antirid krema sa hijeluronom iz kombuhe

  Antirid krema sa hijeluronom iz kombuhe je krema koja je potpuno organska i može se koristiti 24 časa. Ova krema spada u luksuznu kolekciju zato što je upotrebljen visokokvalitetni materijal prilikom njene proizvodnje (Extravirgine maslinovo ulje, visokokvalitetna eterična ulja, kao i prava čokolada...). Kako je hijeluron sastojak koji je neophodan u jednoj kvalitetnoj kremi i veoma popularan u savremenoj kozmetičkoj industriji ja sam želela da unapredim svoju kremu 24 sata sa njim. Pred mene je postavljen težak problem. Ubaciti veštački hijeluron? Time gubim status ORGANSKE KOZMETIKE, a to menja čitavu koncepciju moje proizvodnje.

 • 25.03.2014

  Doručak u krevetu

  Prva pomisao koja većini prođe kroz glavu kada pročita ovaj naslov je sasvim sigurno romantična. Međutim, ovde se radi o posve realnijoj varijanti užitka.

 • 17.03.2014

  Da li i Vi nesvesno trujete umesto da negujete svoje telo?

  Da li ste znali koliko štetnih materija dođu u kontakt sa Vašom kožom tokom jednog prosečnog jutra od momenta buđenja do odlaska od kuće?

 • 16.03.2014

  10 najboljih dijetalnih večera

  Često me devojke na treninzima pitaju šta da jedu za večeru. Nekako im to nikako nije jasno! Evo 10 konkretnih primera kojima možete da se upravljate.

 • 10.03.2014

  Gerovital kozmetika otkriva formulu mladosti

  Starenje kože je prirodan proces, ali različiti faktori mogu ubrzati ili smanjiti pojavu bora, koja se pojavljuje kao posledica gubitka kolegena. Gerovital kreme koje su bile tajna mladalačkog izgleda, dobrog raspoloženja i vitalnosti čuvene Marlen Ditrih, Salvador Dalia, Džona Kenedija i mnogih drugih dostupne su i na našem tržištu.

 • 04.03.2014

  Maska za lice od jabuke

  Jabuka sadrži pektin, voćni šećer, mineralne soli, malo količinu etarskih ulja, a bogata je vitaminima A, B i C,  koji se nalaze isključivo u kori jabuke. Navedeni sastojci poboljšavaju cirkulaciju, pa je to razlog zbog koga su maske za lice od jabuke dobre za negu lica. Postoji nekoliko varijanti pripremanja maske za lice od jabuke, od svežeg, kuvanog ili pečenog ploda. Za početak, isprobajte najjednostavniju - od rendane sveže jabuke.

 • 04.03.2014

  Collistarov aktivni koncentrat hijaluronske kiseline

  Collistar predstavlja najnovije dostignuće na polju dermokozmetičkog istraživanja: Pure Actives, iste aktivne principe koji se koriste u kozmetičkoj medicini, dostupne u njihovom najčistijem obliku. Garantuje maksimalnu efikasnost, ciljano dejstvo i vrhunsku bezbednost upotrebe. Pravi molekuli mladosti, pažljivo odabrani iz grupe supstanci neophodnih za lepu kožu i formulisani u skladu sa rigoroznim testovima efikasnosti i delotvornosti kojima su podvrgnuti. Superspecijalizovane formule koje omogućavaju svim ženama da priušte sebi profesionalni tretman lepote u udobnosti svog doma.

 • 24.02.2014

  10 razloga zašto treba vežbati

  Dajemo vam bar deset razloga zašto treba vežbati. Kreće proleće i pravo je vreme posle ovog teksta da se pokrenete!

 • 20.02.2014

  Napravite u kući kozmetički salon

  Lepota ne mora da bude skupa. Ako malo pogledamo oko sebe, u svojoj kući naćićemo mnoga sredstava koja se mogu upotrebiti za lepotu i osveženje organizma. Pogledajte nekoliko ideja za svakodnevno negovanje kod kuće, u "domaćem kozmetičkom salonu".

 • 09.02.2014

  Gerovital krema za hidrataciju kože

  Gerovital krema za hidrataciju kože iz kolekcije Gerovital Plant je dnevna krema sa intenzivnim hidratantnim efektom. Namenjena je za negu kože kako lica tako i vrata.