Članci od autora: Coxy

 • 13.10.2014

  10 saveta za lepotu koje ignorišem!

  Deset saveta vezanih za lepotu i negu koji su svima poznati i koji se smatraju standardnom, a koje, svesno ili nesvesno, biramo da ignorišemo iz ovog ili onog razloga.

 • 22.07.2014

  Šta nosim od šminke na letovanje

  Svake godine vučem gomilu šminke, imam je dovoljno da napravim kombinacije u svim bojama, a na kraju se jedva nešto malo šminkam i upotrebim možda 10% od toga šta sam ponela. Ipak, ne mogu da ne ponesem više nego što bi trebalo jer svaki put mislim kako će možda baš ova godina biti izuzetak i možda će mi baš tada zafaliti nešto. Trudila sam se da se obuzdam i ovo sada čak i nije tako loše kako umem.

 • 01.07.2014

  Šta nosim na letovanje od kozmetike

  Sledeće nedelje idem na letovanje, ali već sam krenula da se polako spremam. Uvek tako radim jer na taj način imam vremena da dopunim gomilom praktičnih sitnica koje je lako smetnuti sa uma u brzini.

 • 06.05.2014

  Black

  Evo jednog predloga šminke za one koje vole da uokvire oči crnom bojom.

 • 22.04.2014

  Dehidratacija kože - moj veliki problem!

  Dehidracija ili gubitak vode čest je pratilac mešovite kože, toliko da se mešovita-dehidrirana već izdvaja kao zaseban tip. Prepoznajemo je po tome što izgleda umorno, sivo, beživotno, ljušti se i peruta iako je na određenim delovima masna.

 • 28.03.2014

  Baza za senke najbitnija kod spuštenih kapaka

  Spušteni kapci su samo jedna od karakteristika očiju i jedan od faktora koji utiče na to kako bi trebalo da šminkamo oči. Dakle, trikovi koje ja primenjujem ne moraju nužno odgovarati i drugim osobama sa spuštenim kapcima, jedini pravi savet zapravo bi bio da pažljivo posmatrate svoje oči i slobodno eksperimentišete sa šminkom sve dok ne utvrdite šta vam stoji. Ipak, napisaću šta primenjujem kako bih izvukla najbolje od svojih spuštenih kapaka. Većina vas sa spuštenim kapcima već zna ove stvari, ali sigurno da ima i onih vrlo mladih i neupućenih ili onih koje šminka ranije nije toliko interesovala, a mnogi koji pokušavaju da šminkaju druge nađu se u nebranom grožđu pred ženom sa spuštenim kapcima ako sami nemaju takve.

 • 04.03.2014

  Collistarov aktivni koncentrat hijaluronske kiseline

  Collistar predstavlja najnovije dostignuće na polju dermokozmetičkog istraživanja: Pure Actives, iste aktivne principe koji se koriste u kozmetičkoj medicini, dostupne u njihovom najčistijem obliku. Garantuje maksimalnu efikasnost, ciljano dejstvo i vrhunsku bezbednost upotrebe. Pravi molekuli mladosti, pažljivo odabrani iz grupe supstanci neophodnih za lepu kožu i formulisani u skladu sa rigoroznim testovima efikasnosti i delotvornosti kojima su podvrgnuti. Superspecijalizovane formule koje omogućavaju svim ženama da priušte sebi profesionalni tretman lepote u udobnosti svog doma.

 • 11.02.2014

  5 nijansi ruževa pristupačnih cena

  U ovom postu predstavljam vam pet ruževa u nijansama koje volim u ovo doba godine. Zajednička osobina im je to što su svima pristupačne cene i to od ekstremno jeftinog Classics ruža (150 dinara) do Sephorinog ruža sa odličnim odnosom cene i kvaliteta (oko 1000 dinara). Ruževi iz ovog posta su Catrice 020 Maroon, Sephora Rouge Shine br. 12, Classics br. 134, Aura Loulou Cherie 704 i Flormar Selection br. 19 (raspored kao na slici iznad).

 • 16.01.2014

  Kako da se šminkate ako imate spuštene kapke

  U ovom postu prikazaću vam razliku između spuštenog i "normalnog" kapka, a u njegovim nastavcima biće više reči o šminkanju takvog kapka.

 • 05.12.2013

  Večernji look sa Sephorinom paletom

  Evo jednog večernjeg look-a gde sam upotrebila Sephorinu paletu senki.

 • 24.11.2013

  Wedding outfit u srebrnim tonovima

  Pre dva meseca bila sam na svadbi moje drage prijateljice i evo kako sam se našminkala uz srebrnu haljinu i aksesoar koji sam nosila.

 • 13.10.2013

  Ima li smisla šminkati se svakodnevno?...

  Ima li smisla šminkati se svakodnevno? Da li lepe žene treba da se šminkaju? U ovom postu filozofiram na ovu temu inspirisana forumskim komentarima.

 • 01.10.2013

  Kozmetika koju sam potrošila

  Konačno sam potrošila Loreal kremu. Nisam je koristila u zimskom periodu, već sam i zaboravila na nju, a onda sam je pronašla u ladici, videla da je rok upotrebe 12 meseci od otvaranja i srećno je dovršila u roku od nekoliko dana.

 • 16.09.2013

  Da mogu da vratim vreme

  Da mogu da vratim vreme...

  počela bih da koristim okoloočnu kremu još u srednjoj školi. Nažalost, počela sam tek sa neke 22-3, a ni tada nisam bila baš ažurna, mislila sam da je to nešto šta se koristi tek kad počnu bore. Istina je da osetljivoj koži oko očiju uvek treba nega i da je prevencija jako važna stvar, kasno je posle kada su bore već tu.

 • 23.08.2013

  Korektor za podočnjake Benefit

  Predstavljam vam najnoviji Benefitov korektor za podočnjake. Proizvođač kaže da savršeno hidrira područje oko očiju i posvetljava ga, a pritom se ni najmanje ne uvlači u borice. Da li je ovo tačno?

 • 16.08.2013

  Micelarni rastvor za čišćenje lica SVR

  SVR je francuski brend, proizvodi se mogu kupiti u apotekama (Celsius, Srbotrade i dr.). Spada u srednji cenovni rang i postoji dosta proizvoda koji deluju primamljivo (krema za matiranje, krema protiv crvenila itd.). Micelarni rastvor sam platila 1.054 dinara, ali to je bilo sa 20% popusta i imajte u vidu da je ovo pakovanje od čak pola litra! S obzirom da ostale micelarne imaju po 200-250ml ova se može svrstati u jeftinije. Ne sadrži parabene.