Antirid krema sa hijeluronom iz kombuhe

Antirid krema sa hijeluronom iz kombuhe

Antirid krema sa hijeluronom iz kombuhe je krema koja je potpuno organska i može se koristiti 24 časa. Ona sadrži prirodne antioksidanse koji blagotvorno deluju na Vašu kožu. Njenom redovnom upotrebom vidno se ublažavaju postojeće bore i sprečava nastanak novih.

Sastav:
maslinovo ulje, bademovo ulje, hijeluron izolovan iz kombuhe, vosak, neven, kamilica, kantarion, etericna ulja lavande, eukaliptusa i čokolada.

Ova krema spada u luksuznu kolekciju zato što je upotrebljen visokokvalitetni materijal prilikom njene proizvodnje(Extravirgine maslinovo ulje, visokokvalitetna eterična ulja, kao i prava čokolada...). Kako je hijeluron sastojak koji je neophodan u jednoj kvalitetnoj kremi i veoma popularan u savremenoj kozmetičkoj industriji ja sam želela da unapredim svoju kremu 24 sata sa njim. Pred mene je postavljen težak problem. Ubaciti veštački hijeluron? Time gubim status ORGANSKE KOZMETIKE, a to menja čitavu koncepciju moje proizvodnje.

Pojavilo se rešenje. Napitak Kombuha gljive, koji inače svakodnevno konzumiram, bilo je genijalno rešenje. U njemu se osim hijelurona nalaze i vitamini, a i prirodni je antibiotik. Trebalo je samo pronaći način kako sve to "prebaciti" u kremu. Posle višegodišnjeg istraživanja uspela sam. Napravljena je krema 24 sata.

Kombuha gljiva se već 2000. god smatra za pravi eliksir dugovečnosti u zemljama jugoistočne Azije, Japanu, Rusiji, Kini i Indiji. U Evropu je došla upravo iz Rusije te se proširila širom sveta, gde je stekla ne mali broj obožavalaca. Kombuha napitak može biti i vaš odgovor na pitanja: kako ojačati imunitet, usporiti starenje, ukloniti bore na licu, ojačati krv, pobediti anemiju i sprečiti nastanak kancera. Kombuha proizvodi i nekoliko vitamina, kao i enzime koji su korisni za ljudsko telo. Deluje i kao prirodni antibiotik.

Zanimljivo je da narodi koji svakodnevno piju po dva i po decilitra napitka od kombuhe nemaju bore na licu, ni druge vidljive znake starenja poput sede kose ili staračkih pega po rukama. Utvrđeno je, takođe, da ovaj napitak snižava krvni pritisak, podstiče rad žlezda, stimuliše metabolizam, odnosno pomaže sagorevanje masnoće, pa tako smanjuje telesnu težinu, snižava ureju, šećer i holesterol u krvi, pomaže kod reumatskih i artritičkih smetnji (povećava pokretljivost zglobova i elastičnost kičme i krsta), nepravilnosti u radu želuca, jetre i bubrega, kostobolje, arterioskleroze, oboljenja kože. Obnavlja i crevnu floru, pa time i pomaže kod zatvora i ubrzava cirkulaciju, a pomaže i osobama pod stresom. Uz to, kombuha prevenira pojedine vrste raka, povećavajući imunitet organizma.

Lea Naturals
Organska kozmetika
Telefon: +381 63 72 92 898
www.facebook.com/LeaNaturals
www.leanaturals.weebly.com

Tagovi:

Komentara (1)

  • 06.05.2016

    Pisem vam iz Prizrena. Mnogo bih volela da probam vase produkte.Kako je miguce? Da li mogu da narucim? Pozdrav😊😊

Dodaj komentar