Gerovital krema za hidrataciju kože

Gerovital krema za hidrataciju kože

Gerovital krema za hidrataciju kože iz kolekcije Gerovital Plant je dnevna krema sa intenzivnim hidratantnim efektom. Namenjena je za negu kože kako lica tako i vrata.

Delovanje:
Herbatonic Kompleks i Aquaxzl obezbeđuju optimalnu ravnotežu koži čineći je hidriranom, hranljivom i remineralizovanom. Barijerna funkcija Ceramidyl-Omega reizgrađuje kožu, čineći je više hidrantnom, elastičnom i toniranom. Prirodno jojobino i sojin ulje regenerišu kožu, obezbeđujući dnevnu dužu zaštitu. Edelweiss organski ekstrakt ima antioksidant, umirujuće dejstvo i štiti kožu od štetnih faktora.

Upotreba:
Koristiti svakodnevno, nakon skidanja šminke i toniranja kože. Nanosi se na lice, vrat i dekolte i nežno masirati do potpunog upijanja.

Rezultat:
Hidrantna, glatka, zaštićena koža.

Nakon mesec dana korišćenja Gerovital kreme zaista mogu da tvrdim da je osnovna uloga kreme odradila svoje. Sve vreme lice i vrat su bili hidrirani. Lišajevi na nekim delovima lica koji mi se pojavljuju zimi od hladnoće i vetra su se povukli. Krema se fino razmazuje, tako da se i sporo troši. Cena kreme je 850 RSD i može se poručiti preko sajta gerovital.rs.

U TOKU JE GIVEAWAY KOJI ĆE TRAJATI DO 21.02.2014.! Klik na LINK.

Galerija

13919773030756_5.jpg
13919773228931_4a.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar