Collistarov aktivni koncentrat hijaluronske kiseline

Collistarov aktivni koncentrat hijaluronske kiseline

Collistar predstavlja najnovije dostignuće na polju dermokozmetičkog istraživanja: Pure Actives, iste aktivne principe koji se koriste u kozmetičkoj medicini, dostupne u njihovom najčistijem obliku. Garantuje maksimalnu efikasnost, ciljano dejstvo i vrhunsku bezbednost upotrebe. Pravi molekuli mladosti, pažljivo odabrani iz grupe supstanci neophodnih za lepu kožu i formulisani u skladu sa rigoroznim testovima efikasnosti i delotvornosti kojima su podvrgnuti. Superspecijalizovane formule koje omogućavaju svim ženama da priušte sebi profesionalni tretman lepote u udobnosti svog doma. Jednostavni, esencijalni sastojci obezbeđuju prijatnu teksturu koja se trenutno stapa s kožom i čine je glatkom i svilenkastom. Samo nekoliko kapi dnevno dovoljno je da se postignu brzi, sigurni i dugotrajni rezultati. Delotvorni kada se koriste samostalno, Pure Actives takođe mogu da se nanose ispod uobičajene kreme za negu kože, za postizanje još intenzivnijeg dejstva.

Postoje tri seruma/koncentrata:
HIJALURONSKA KISELINA
Hidratantan lifting
• vlaži i podiže kožu
• ravna bore na spoju derme i epiderme
• stimuliše kožni ćelijski metabolizam

KOLAGEN
Učvršćivanje protiv bora
• smanjuje bore i sprečava njihov nastanak
• redizajnira i ponovno obnavlja kožu
• bori se protiv gubitka tonusa i gipkosti kože

VITAMINI A + C + E
Regeneracija posvetljenja
• stimuliše ćelijski promet i regeneraciju
• učvršćuje i revitalizira kožu tkiva
• daje sjaj koži

Izabrala sam serum sa hijaluronskom kiselinom pošto je on najuniverzalniji, hijaluronska kiselina je potrebna i koži žene od 20 i žene od 60 godina, i masnoj i suvoj koži, bukvalno svakome. Proizvođač kaže da se mogu koristiti i sva tri koncentrata u kombinaciji i to tako da se svaki dan maže drugi pa tako u krug. Moja koža je mešovita i jako često dehidrirana, a kako su kreme i puderi koje koristim uglavnom namenjeni matiranju potreban mi je dodatni proizvod koji bi poboljšao hidriranost kože. Ovaj serum sada košta 3990 dinara, dobije se 30ml proizvoda koja uz svakodnevnu upotrebu, nekad jednom, nekad dvaput dnevno, traju oko četiri meseca. Treba da napomenem da serum mažem i na vrat, ukoliko biste ga koristili samo na licu trajao bi sigurno i mesec dana duže.

Što se tiče sastava, prilično je kratka lista sastojaka. Hijaluronska so je na drugom, hidralizovana hijaluronska kiselina na trećem mestu što je stvarno odlično, a manje dobro je što je na listi sastojaka i konzervans fenoksietanol koji nije baš na dobrom glasu.

Serum dolazi u staklenoj flašici sa pipetom. Pipeta je zgodna stvarčica koja olakšava nanošenje, ali dok je flašica puna treba paziti jer se serum sliva sa drške pipete. Serum je potpuno proziran, bukvalno kao voda i prilično je vodenast mada ipak ne toliko da bi klizio sa lica, može se normalno mazati. Zaključila sam da u sastavu nema ništa šta bi moglo da isušuje ili iritira osetljivu regiju oko očiju pa sam ga i tamo mazala jer ako mi je negde potrebna dodatna hidratacija to je upravo oko očiju. Serum uopšte nije lepljiv, prijatan je, osećaj je kao da se mažem vodom, nema ni miris i izuzetno se brzo upije; dok zatvorim flašicu i vratim serum u kutiju koža ga je već upila.

Serum sam mazala svako veče poslednja dva meseca, a dosta puta i ujutro. Koristila sam ga nekad samostalno, ali najčešće bih preko njega namazala standardnu kremu, baš kako proizvođač i preporučuje. Prvih nekoliko dana nisam primećivala nikakvu razliku, a onda sam počela da zapažam promene. Da ne bude zabune - nije se desilo nikakvo čudo, da nisam obraćala pažnju ne bih ništa ni primetila, ali koža jeste više glatka na dodir i kad ustanem borice oko očiju ne deluju tako duboko. Više od ovoga nisam ni očekivala, a sasvim mi je dovoljno da izvedem zaključak da mi se serum/koncentrat sviđa i da će na duže staze učiniti dobro mojoj koži, naročito kao prevencija stvaranja bora.  Nastaviću da ga koristim. Zanima me i koncentrat kolagena mada mislim da mi je za njega ipak rano, nešto treba ostaviti i za posle četrdesete.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

13939319703091_10409451413_9d9dd39717_z.jpg
13939319930499_10409455723_eeca7bc1d8_z.jpg
13939320110643_10409312645_5db08b17c0_z.jpg
13939320251076_10409309415_3595f822de_z.jpg
13939320354863_10409301365_378d392dff_z.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar