Micelarni rastvor za čišćenje lica SVR

Micelarni rastvor za čišćenje lica SVR

SVR je francuski brend, proizvodi se mogu kupiti u apotekama (Celsius, Srbotrade i dr.). Spada u srednji cenovni rang i postoji dosta proizvoda koji deluju primamljivo (krema za matiranje, krema protiv crvenila itd.). Micelarni rastvor sam platila 1.054 dinara, ali to je bilo sa 20% popusta i imajte u vidu da je ovo pakovanje od čak pola litra! S obzirom da ostale micelarne imaju po 200-250ml ova se može svrstati u jeftinije. Ne sadrži parabene.

Micelarna je bezbojna, a miris joj je takav da mi dođe da ga prebacim u flašicu sa raspršivačem i prskam se njome umesto dezodoransom! Ozbiljno, miris ne samo da je lep nego je nekako parfemski, da stavim flašicu nekome pod nos i zatvorim mu oči verovatno bi mislio da miriše parfem. Nisam sigurna koliko je to dobro kada je u pitanju proizvod koji ide na lice, ali svakako je prijatno. Trošim je negde od novembra, s tim što sam u međuvremenu koristila i Eucerinovu. Nisam primetila da isušuje lice ili izaziva bilo kakve probleme. U stanju je da uspešno skine lakšu šminku sa očiju, gel lajnere i jače maskare nema šanse. Zapravo bi možda i mogla ako bih bila uporna, ali nisam od onih koje trljaju tu regiju, težu šminku radije skinem nekim dvofaznim skidačem i onda samo dopunim micelarnom. Sa lica šminku skine sasvim dobro. Moj problem sa ovom micelarnom je upravo onaj koji imam i sa svim ostalim osim Eucerinove - imam potrebu da je isperem sa lica. Nije onako lepljiva kao Bourjois, ali nije ni da je ne osetim kao Eucerinovu, jednostavno ne mogu da prebrišem lice ovom micelarnom i onda posle namažem kremu, moram da se umijem. Micelarne su mi zanimljive upravo zato što objedinjuju skidače šminke i tonike, a ukoliko kao tonik ne funkcioniše onda je u rangu standardnog skidača.

Sve u svemu, ova micelarna je svakako isplativa, pola litra može da traje mesecima. Prijatna je, ne iritira, šminku uklanja pristojno (za jednu micelarnu), ali ipak imam potrebu da je isperem sa lica tako da je neću ponovo kupiti. Ovo poslednje, naravno, može biti samo moj subjektivni doživljaj.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

13765454341355_12.jpg
13765454431742_13.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar