Korektor za podočnjake Benefit

Korektor za podočnjake Benefit

Predstavljam vam najnoviji Benefitov korektor za podočnjake.

Šta kaže proizvođač:
Ovaj hidratantni korektor sadrži vitamin E i ekstrakt semena jabuke. Sakriva tamne kolutove i odvlači pažnju sa linija ispod očiju dajući svikenkasti, sasvim prirodan izgled. Ne uvlači se u borice, a testovi su pokazali da hidrira kožu tokom šest sati.

Šta kažem ja:
Korektor dolazi u srebrnoj kutijici koja podseća na ruž, divno mu je pakovanje (dobro, istina je da su meni sva Benefitova pakovanja divna, volim njihov stil). Kutijica ima poklopac koji se skida, a sam korektor je na odvrtanje, poput Labella. Lako se vraća nazad i skroz je praktično. Korektor se sastoji iz dva dela, spolja je beličasti sloj koji ima teksturu balzama za usne i ne ostavlja boju, a u sredini se nalazi obojeni deo. Spoljni deo pruža hidrataciju, a unutrašnji prikriva tamne kolutove. Skoro da nema nikakav miris. Korektor ima 3,5 grama, relativno se brzo troši, a cena mu je 3300 dinara. Postoje tri nijanse, Light, Medium i Dark.

Korektor je zaista neobičan, nisam se još srela sa ovakvim dva u jednom proizvodom. Gust je i veoma mastan što mojoj jadnoj presuvoj okoloočnoj regiji prija. Jedan je od retkih, ako ne i jedini koga mogu da nanesem samog, dakle bez okoloočne kreme i prajmera ispod. Beli sloj vrši ulogu kremice i imam utisak da fino neguje i hidrira. Nanosim ga prema uputstvu - namažem malo korektora ispod očiju i onda prstom nežno utapkam. Probala sam da ga nanesem i četkicom, ali nema potrebe, nije ništa bolji efekat, korektor ima teksturu balzama za usne pa klizi po koži. Kad ga tek stavim deluje dosta masno i imam utisak da se neće upiti, ali ipak nakon utapkavanja višak masnoće nestane, a podočnjaci deluju svežije i vidno hidrirano. Ovo bi mu bila prednost broj jedan - vidim razliku u smislu hidriranosti i elastičnosti. Prednost broj dva je što je definitivno crease-control baš kao što i obećavaju. Koliko god ga imala na licu neće se uvući u borice i time me je kupio. Zaista je jako dugotrajan i nakon nekoliko sati izgleda isto kao kad ga tek stavim. Moj korektor je u nijansi Light koja mi baš odgovara, nije mnogo svetlija od mojih podočnjaka, tu je negde po boji, Medium bi mi bila pretamna. Recimo da bi odgovarala tenu HM51-HM53 ili NC15-25. Mana korektora mogao bi biti stepen pokrivanja. Ja nemam preterano izražene podočnjake, više je problem što su suvi tako da mi je korektor koji ih nešto posvetli i učini da deluju mekše sasvim dovoljan. Ženama koje imaju baš izrazito tamne kolutove ovaj korektor ne bi bio dovoljno jak, ne pokriva baš u tolikoj meri. Nije korektor za pokrivanje nepravilnosti na licu, baš je pravi korektor za okoloočnu regiju, naročito za žene kojima je potrebno posvetljivanje, ublažavanje podočnjaka i dodatna hidratacija.

Da rezimiram:
Korektor hidrira okoloočnu regiju i čini je mekšom i elastičnijom na dodir. Posvetljuje podočnjake i skreće pažnju sa njih. Ne uvlači se u borice čak ni nakon mnogo sati. Ne pokriva mnogo, ženama sa izrazito tamnim podočnjacima ne bi bio dovoljan. Relativno brzo se troši, nije velika količina, ali je korektor tako fin da ga mirne duše mogu preporučiti svima kojima cena nije preterana, a koji od korektora ne očekuju jako pokrivanje već neuvlačenje u borice, hidrataciju i ublažavanje podočnjaka.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

13772823943702_2.jpg
13772824230887_4.jpg
13772824370008_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar