Članci od autora: Coxy

 • 26.02.2013

  Loreal Nutri-Gold dnevna krema

  Ovo je krema koju sama nikad ne bih kupila da nije bilo preporuke. Prema onome šta piše i prema sastojcima trebalo bi da odgovara pre svega suvoj koži, ali kada ju je kao idealnu podlogu za šminku čak i za masniju kožu nahvalila jedna od osoba kojima se na forumu ana.rs najviše veruje kada je u pitanju šminka, a ja baš zgodno imala poklon vaučer za Lilly dileme nije bilo.

 • 17.02.2013

  Ruževi Sephora Color Lip Last

  Ovog puta recenziraću dva ruža iz Sephorine linije Color Lip Last, u pitanju su br. 19 Pure Red - Matte i br. 11 Forever Fuchsia - Metallic.

 • 31.01.2013

  Benefit BADgal maskara

  Koliko sam primetila, za maskare žene imaju neverovatno različite kriterijume iako bi se ovako reklo da sve želimo isto - duge, guste, lepo razdvojene trepavice. Ova maskara je jedna od onih koje ili volite ili ne volite, ali svakako se izdvaja iz gomile maskara i tera vas da zauzmete stav.

 • 24.01.2013

  Predlog šminke za večernji izlazak

  Bliži se vikend pa evo jednog večernjeg look-a sa umerenom količinom šljokica. Glavna boja je zlatna.

 • 11.01.2013

  Korisna kozmetika po povoljnim cenama

  Shenemil je domaća firma, iz Niša su, i proizvode nekoliko prirodnih, jeftinih proizvoda. Ja ih kupujem u lokalnoj radnji sa zdravom hranom, a videla sam ih na dosta mesta, nije da ih je teško pronaći. Glina gel protiv peruti  kod mene košta 320 dinara, maska od gline za lice je isto nešto oko 300, možda i malo manje, a tu je negde i cena ulja za nokte i zanoktice.

 • 30.12.2012

  Srebrno-crne varijante novogodišnje šminke

  Nova godina samo što nije. Pretpostavljamo da već znate šta ćete obući. Evo jedne  srebrno-crne varijante novogodišnje šminke. Možda će vam baš ovakva šminka odgovarati!

 • 19.12.2012

  Deborah 5 in 1 BB Cream

  Deborina BB krema je došla u Srbiju pre nekih mesec dana. Ima je svugde gde se prodaje Deborah šminka, dakle u Jasminu, Liliju, DM-u itd. Cena joj je vrlo povoljna, košta oko 700 dinara (zavisi od mesta gde kupite), a pakovanje ima samo 30ml. Kažem samo zato što mi nakon Collistarove BB kreme od 50ml ova tubica deluje baš malena.

 • 08.12.2012

  Mirisi koje sam potrošila

  Danas ću vam pisati o EDT Flora by Gucci Eau Fraiche i Yves Rocher roll-on dezodoransu sa mirisom vrbene.

 • 04.12.2012

  Plavo-narandžasta senka

  Predlog za šminku oko očiju. U pitanju je neobičan spoj plave i narandžaste senke.

 • 22.11.2012

  Predrasude o proizvodima i proizvođačima

  Svako od nas ima poneki proizvod (skoro) svakog proizvođača koji ne voli. Nešto od toga je zasnovano na konkretnom lošem iskustvu, nekad na osnovu jednog lošeg proizvoda sudimo o svim ostalim, a nekad su te predrasude baš čiste predrasude. Ovo je post o tome.

 • 13.11.2012

  Rimmel Extra Super Lash

  Evo recenzije za Rimmelovu Extra Super Lash maskaru, za koju mogu da kažem - ni manje potrošenih para ni više upotrebljavane maskare!

 • 02.11.2012

  Na čemu štedite?

  Bilo bi divno imati puno para i kupovati sve šta poželimo bez razmišljanja i premišljanja, ali retki su srećnici koji to mogu. Većina, pa i ja, funkcioniše tako što štedi na nekim vrstama proizvoda jer procenjuje da i oni jeftinijih brendova sasvim zadovoljavaju potrebe dok za neke druge vrste proizvoda ne žali novaca. Nemamo svi iste prioritete, a ovo je post o mojim!

 • 18.10.2012

  Svetlucava mleka za telo Top Ten

  Znam da je leto za nama i da su svetlucava mleka za telo najpopularnija baš u tom periodu, ali ipak ću pisati o ova dva mleka, biće još godina i još leta, a na kraju krajeva, idu nam i praznici!

 • 14.10.2012

  Ljubičaste oči

  Nedelja je veče i sutra je radni dan. Ustajanje ujutru predstavlja stres za organizam i verujemo da mnoge od vas nisu baš svoje tada. Šta obući, kako se našminkati. Evo ideje za šminku oko očiju. Možda vam uštedimo vreme za jutarnje spremanje!

 • 08.10.2012

  Proizvodi koje izgleda da svi vole osim mene

  Ovač članak je posvećen proizvodima koji se većini sviđaju, a u kojima se ja nisam pronašla. Krećem od verovatno najpopularnijeg rumenila kod nas. Da, da, to je Deborah Rosa Pesca, rumenilo za koje kažu da stoji baš svima, i toplim i hladnim tipovima s tim što na prvim više vuče na breskvastu, a na drugim na roze boju.

 • 02.10.2012

  Novinski tekstovi o šminkanju

  Pretpostavljam da je svaku ženu koja se prosečno ili natprosečno razume u šminku makar jednom iznervirao neki članak u novinama u kome se daju saveti za šminkanje. Rekla bih da većinu takvih tekstova novinarke same prevode sa stranih sajtova, dobijenih pretragom i nasumice odabranih, pa se tako dobije miks lošeg prevoda, pogrešnih saveta i bombastičnih naslova i podnaslova.