Loreal Nutri-Gold dnevna krema

Loreal Nutri-Gold dnevna krema

Ovo je krema koju sama nikad ne bih kupila da nije bilo preporuke. Prema onome šta piše i prema sastojcima trebalo bi da odgovara pre svega suvoj koži, ali kada ju je kao idealnu podlogu za šminku čak i za masniju kožu nahvalila jedna od osoba kojima se na forumu ana.rs najviše veruje kada je u pitanju šminka, a ja baš zgodno imala poklon vaučer za Lilly dileme nije bilo. Dakle, krema je kupljena u Liliju prošle zime, košta 700 i nešto dinara, a ima je, naravno i na drugim mestima, svugde gde se prodaje Lorealova kozmetika. Pakovanje ima 50ml. Ova moja je dnevna krema, postoji i noćna koju nisam probala i okoloočna krema o kojom ću pisati nekom narednom prilikom.

Šta kaže proizvođač:
U ovim hladnim danima koža traži posebnu negu. Temperature postaju sve niže, a koža postaje suva i ispucana. Zbog toga je L’Oréal Paris lansirao novu liniju za negu lica NUTRI-GOLD. Nutri-Gold linija vrhunska je kombinacija esencijalnih hranjivih sastojaka koji neguju i obnavljaju kožu. To je neverovatno raskošna nega na bazi matične mleči i pro-kalcijuma u kombinaciji sa dragocenim uljima. Matični mleč sadrži 28 hranljivih komponenti koje trenutno prodiru do najdubljih slojeva kože. Pro – kalcijum ojačava površinski, odbrambeni sloj kože. Hranljiva ulja neverovatno brzo hidriraju kožu. Nutri Gold jača prirodne odbrambene sposobnosti kože. Koža ponovo postaje čvrsta. Bogata tekstura topi se na koži i ostavlja mek i svilenkast zaštitni sloj. Nanošenje je prijatno i lako. Nanosi se svakodnevno na kožu lica i vrata. Već nakon 4 nedelje daje vidljive rezultate: koža je intenzivno nahranjena i osnažena, a osećaj suvoće smanjen za 90%.

Kremu sam koristila tokom prošle zime, a kada je došlo toplije vreme postala mi je preteška pa sam je poklonila mami koja ima suvu kožu. Zanimljivo je da je meni sa mešovitom ova krema, namenjena suvoj koži, bila neuporedivo bolja nego njoj sa suvom. Kod dnevne kreme najvažnije mi je da bude dobra podloga za šminku, a ova je to zaista i bila. Istina je da je vrlo masna dok se maže, ali nekako se sasvim dovoljno upije i bila mi je idealna kao podloga za suvlje pudere, one koji bi inače pomalo dehidriranu regiju oko nosa učinili upadljivom. Uprkos masnoći ne bih je nazvala hidratantnom u klasičnom smislu, njen najveći kvalitet bio je u tome što je fino kamuflirala kritična mesta na licu i pripremala ga za šminku. Morala sam malo duže da čekam da se upije nego što je to obično slučaj i ostavljala je čak i tada nekakav nežan, masniji film na licu, ali nekim čudom puder jeste dobro izgledao preko nje, a nisam prosijavala ništa više nego sa drugim kremama. Kada je došlo toplo vreme prosijavanje je postalo jače pa sam je prosledila mami. Ona je, s druge strane, rekla da je kremu sve vreme osećala kao neki sloj koji samo stoji na licu i ispod koga se znoji i uopšte joj se nije svidela.

Kao što vidite na slici, krema je žute boje i vrlo gusta, za mazanje je dovoljna i manja količina kreme koju samo treba fino razmazati. Miriše prijatno i miris dosta dugo ostane. Lista sastojaka prilično jasno pojašnjava efekat ove kreme -  prva tri sastojka su voda, tečni parafin i glicerin, sastojci koji zaglade kožu, ali u stvari ne urade ništa po pitanju nege. Neobična je krema i zapravo ne znam uopšte kome bih je preporučila tj. za kakav tip kože, ali bih svakako preporučila da je isprobate pre kupovine. Zanimljivo je da je ona jedna od retkih krema za koje postoje otvoreni testeri po prodavnicama.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

13619043080094_1.jpg
13619043224526_2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar