Svetlucava mleka za telo Top Ten

Svetlucava mleka za telo Top Ten

Znam da je leto za nama i da su svetlucava mleka za telo najpopularnija baš u tom periodu, ali ipak ću pisati o ova dva mleka, biće još godina i još leta, a na kraju krajeva, idu nam i praznici!

Top Ten je domaća firma koja proizvodi kozmetiku, nalazi se u Beogradu i u poslednje vreme je proširila asortiman. Probala sam dosta toga i ima zanimljivih proizvoda za male pare, a mana im je što se ne mogu lako naći. Poneki proizvodi mogu se videti u Liliju, po hipermarketima i apotekama i nekim malim radnjama, a kompletan asortiman nisam baš nigde videla. Najčešće se sreće linija za sunčanje dok, recimo, krema za ruke i proizvoda za negu usana nema nigde. Ova dva mleka za telo deo su Top Tenove linije Chaos koja, pored njih, uključuje i vrrrrlo šljokičaste gelove za kosu, za telo, šljokice u spreju itd. Koristila sam i njih (jeste, čim vidim šljokice ne mogu da se obuzdam) i skroz su mi super za Novu godinu i neke posebne prilike. Njihov Glitter spray za kosu i telo je baš zgodna stvar.
top ten
Dakle, postoje zlatasto i srebrnkasto mleko. Oba imaju po 150ml, a cena im je nešto preko 200 dinara (oko 2 evra), ja sam ova moja kupila u Merkatoru. Sviđa mi se njihov miris, mirišu nekako parfemski i prilično jako dok se mažu, ali miris brzo izvetri. Što se tiče nege, spadaju u neku srednju kategoriju, nisu od onih savršenih koja reše problem suve kože u nekoliko mazanja, ali nisu ni loša i za osobu sa normalnom kožom sasvim su dovoljno hidratantna. Ako se uzme u obzir da su ovo mleka čija je funkcija ipak najpre estetska nega je sasvim zadovoljavajuća. Što se tiče svega ostalog, ova dva mleka se drastično razlikuju. Zlatno mleko je neuporedivo bolje u svemu. Lakše se razmazuje i brže upija i efekat koji daje je mnogo bolji što možete videti i na slikama. Sadrži sitne šljokice, ali kad se razmaže nije ni najmanje upadljivo (ja sam na slikama mazala debeo sloj da ne bi aparat pojeo boju) već samo daje divni zlatasti sjaj, savršen kad koža malo potamni.
Top Ten svetlucava mleka za telo
Srebrno mleko se mnogo teže razmazuje, baš je vidno vodenastije, teško se upija, a kada se konačno utrlja i osuši ne daje onako divan sjaj kao zlatno. Prvo sam kupila zlatno pa sam se nadala da će srebrno biti njegova hladna verzija, ali ne, baš se drastično razlikuje.
Top Ten svetlucava mleka za telo1
Sve u svemu, s obzirom da mleka ovog tipa obično koštaju mnogo više, zlatno Top Ten mleko baš preporučujem, a za srebrno pogledajte slike pa razmislite vredi li ga isprobavati.

Šminka je ljubav by Coxy

 


POVEZANI ČLANCI

Proizvodi za kosu koje sam potrošila

Ljubičaste oči

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar