Rimmel Extra Super Lash

Evo recenzije za Rimmelovu Extra Super Lash maskaru, za koju mogu da kažem - ni manje potrošenih para ni više upotrebljavane maskare!

Ovo je maskara koja je bila poklon uz novogodišnje izdanje časopisa Gloria In. Bila je verzija sa senkom, sjajem ili maskarom, a ja sam odmah pomislila da se maskara drogerijskog ranga koju SIGURNO niko nije otvarao sreće često koliko i panda u prirodi i dileme nije bilo :D
Dakle, časopis (i maskaru) sam platila 100 dinara što je najmanje para koje sam ikada dala za maskaru, a njena redovna cena je 400 i nešto dinara, zavisi gde je kupujete. Rimmel je, inače, kod nas najjeftiniji u Mauricijusu. Ima standardnih 8ml.

Maskara nije vodootporna, ali nije mi se razmazivala, čak ni po vrućinama, a izrazito se lako skida bilo kojim skidačem što prilično cenim kod maskara, nekad mi baš nije do trljanja ili dugog čekanja da uljani skidač rastvori maskaru. Nakon nekoliko sati ume da se malo trusi, ali ništa preterano. Lagana je i ne oseća se na očima. Ne daje baš neki volumen, ovo je ipak više maskara za dužinu. Tužno, ali tek sam sa ovom maskarom shvatila koliko dugo može da traje i koliko se sporo sasuši maskara kad je neko nije pre nas otvorio u prodavnici. Maskara je sad bačena, slike su iz septembra i bacila sam je samo zato što sam svesna da sam baš preterala sa 9 meseci upotrebe i da je, zdravstveno gledano, bilo krajnje vreme da je bacim. Što se tiče suvoće, bila je i tada skoro kao nova! Ovo nije maskara koja daje trepavicama dramatičan izgled, ali je jako lepa i pouzdana svakodnevna maskara. Nema šanse da s njom trepavice izgledaju kao paukove nožice, i dva i tri sloja deluju vrlo prirodno. Doduše, ne može se baš ni mnogo nadograđivati. Da ne dužim dalje, ako tražite jeftinu, a pouzdanu svakodnevnu maskaru koja se lako nanosi i skida uzmite ovu u obzir. Pogledajte kako maskara izgleda u jednom sloju na mojim (prosečnim) trepavicama i imajte u vidu da je to slikano nakon čak devet meseci upotrebe maskare.

Šminka je ljubav by CoxyGalerija

13527953897735_1.jpg
13527954087661_2.jpg
13527954405083_4.jpg
13527954722973_5.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar