Benefit BADgal maskara

Koliko sam primetila, za maskare žene imaju neverovatno različite kriterijume iako bi se ovako reklo da sve želimo isto - duge, guste, lepo razdvojene trepavice. Ova maskara je jedna od onih koje ili volite ili ne volite, ali svakako se izdvaja iz gomile maskara i tera vas da zauzmete stav. Maskaru sam dobila u okviru seta koji je verovatno najisplativiji Benefitov set koji je ikada stigao kod nas. Na sniženju je koštao samo 1200 dinara, a sadrži ovu mini maskaru, mini Hoolu i mini Some kind-a gorgeous. Kud ne kupih još koji... U Sephori se ova maskara može kupiti u normalnoj veličini, a ujedno je i maskara koju Benefit najčešće stavlja u svoje setove.
Benefit BADgal maskara
Prvo i najupečatljivije u vezi nje je četkica i to ne bilo kakva - mega giga četkica! Možda se ne bih toliko šokirala kad sam je izvadila iz tubice da je sama tubica normalne veličine, ovako niti manje tubice niti veće četkice! Trebalo mi je nekoliko dana da se naviknem na nju, pomalo sam se plašila da se ne ubodem u oko, ali posle je išlo fino mada jeste malo nezgodno namazati one sitne trepavice u uglovima oka.

Maskara nije vodootporna, ali nije mi se nikad razmazala. S druge strane, izuzetno se lako skida bilo kojim skidačem, uključujući i micelarne, a to je ono šta jako volim kod maskara. Boja je crna, ali rekla bih da je to obična, svakodnevna crna, ne ona intenzivna. Maskara produži trepavice, ali možda ipak najviše utiče na volumen. Sviđa mi se i što mi uvije trepavice (ne koristim uvijače) i drži ih uvijenim sve dok je ne skinem, a to nije baš čest slučaj. Njena najbolja osobina je što se praktično ne može preterati sa slojevima i trepavice nikako ne mogu izgledati preteško i slepljeno. Ako volite jako dramatične maskare ova vam se verovatno ne bi svidela. Ako volite tanke vrhove trepavica i trepavice koje su naglašene, ali i dalje deluju vrlo prirodno onda obratite pažnju na ovu maskaru.
maskara
Slikala sam je i pored maskare sa prosečnom četkicom da biste stekli utisak o njenoj veličini. Stvarno je posebna.

Da sumiram:
    maskara laganijeg tipa koja daje volumen i uvija trepavice
    ne slepljuje i ne otežava trepavice
    postojana je, ali se lako skida bilo kojim skidačem.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

13596620666197_2.jpg
13596620901971_p.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar