Članci od autora: Ana Čolić

 • 15.12.2016

  Deda Mraz ili Ja

  “Znam, znam bile smo male, naivne, slatko umiljate i odgovornosti bez”, pričamo drugarica i ja na temu novogodišnjih želja i njihovih ostvarenja.

 • 25.02.2016

  Moda kao način života

  Samo je moda u stanju da od jedne žene napravi kraljicu modnih trendova, retro princezu ili kraljicu kiča.

 • 07.01.2016

  Deset alternativnih obećanja i planova za 2016. godinu!

  Sve odluke koje smo do sada donosili ticale su se nekih zabrana, lažnih obećanja, moranja, trebalo bi itd.

 • 17.10.2015

  Poseta pozorište-muzeju Salvador Dali

  Salvador Dali je definitivno imao poseban svet u svojoj glavi, krojen po meri svojih misli, uobličen frustracijama i fantazijama koje je kanalisao slikanjem, stvarajući remek dela.

 • 04.10.2015

  Medeni mesec na naš način

  Svoje prvo bračno putovanje sam planirala u septembru, u toplijim krajevima, Egiptu ili Turskoj, ne bi li orjentalni zanos dao još koju magično romantičnu nit mom putovanju.

 • 28.09.2015

  Šta da poklonim najboljoj prijateljici za rođendan?

  Rođendani su najlepši, posebni dani koje svi volimo i slavimo, bez obzira na godine. Kada su u pitanju rođendani naših prijateljica uvek imamo neke nedoumice oko toga šta im pokloniti i kako ih obradovati.

 • 23.08.2015

  Destinaciju određuje temperament

  Koliko smo puta čuli da nam je karakter sudbina, a temperament destinacija?

 • 07.08.2015

  Igrajte se i kreirajte

  Koncept DIY ili do it yourself je potpuni hit u svetu, a sve više i kod nas. Devojke više ne žele da liče jedna na drugu, pa se vraćaju orginalnim detaljima koje kreiraju same. 

 • 08.07.2015

  Deset načina kako da budete primećene ovog leta

  Testirajte sebe drage dame, retro princeze i moderne mame, ovog leta i pokažite šta znate. Unesite malo drugačijih  boja, krojeva i tekstila, sjaja i novih detalja u svoj stajling. Ne mora pista biti jedini parametar i jedino IN mesto.

 • 23.06.2015

  Ovog leta ću probati da...

  Obećala sam sebi, zvanično, čvrsto da ću ovog leta probati nešto novo, iskočiti iz sopstvenog ustaljenog koloseka,... obećala sam sebi.

 • 08.03.2015

  Film sa FEST-a koji vredi pogledati

  Prvi Fest, pod podnaslovom "Hrabri novi svet", otvoren je 9. januara 1971. godine u Domu Sindikata, projekcijom filma "Meš" Roberta Altmana. Ovaj festival je zamišljen kao godišnji presek najboljih filmova sezone i ujedno kao prilika za afirmaciju režisera, scenarista pa i samih glumaca. Vrata ovog festivala su širom otvorena za debitante.

 • 28.02.2015

  Top 5 najboljih festivala u svetu

  U toku je festival u Riu de Žaneiru i ceo svet je opsednut ritmom sambe. Svi vibriraju, smeju se i plešu u istom ritmu, ukoliko su deo festivala. Oni koji su nemi posmatrači uzdišu za zanosnim plažama Copacabane i vatrenim devojkama u kostimima sa perikama i bižuterijom. Gledajući nedavno slike iz Ria i uživajući u prizorima tog čarobnog festivala, rešila sam da malo pročešljam i napravim svoju listu omiljenih festivala.

 • 20.01.2015

  Više godina nego kvadrata

  Svaki prostor (stan ili kuća) u koji uđemo je prazan list koji tek treba da ispišemo svojim idejama. Kada sam i sama ulazila u novu kuću, svoj novi home sweet home, konsultovala sam drugarice dizajnerke, jednog amatera arhitektu i knjige o feng šuiju prostora. Ponekad sam i guglala sajtove o uređenju prostora, no, konačna odluka i ideje su ipak bile moje.

 • 04.01.2015

  Novogodišnje odluke

  Mi smo ono što smo naučili o sebi iz svojih grešaka, iz svojih odluka ma kakve one bile. Nekad su bile prave, nekad su nas koštale suza ali rasli smo uz njih. U godini koja je iza mene donela sam sijaset odluka, nekih sam se držala, neke sam precrtala.

 • 27.10.2014

  Ljudska radoznalost i rijaliti šou

  Ljudska radoznalost je poslednjih godina dobila epidemiski karakter. Sa mikronivoa prešla je u makro medijske sfere, pa nas više ne zanima šta se dešava u komšijskom stanu već kod neke poznate persone. Mediji su svima pružili petnaest minuta slave, što su neke zvezdice oberučke prihvatile da zasijaju kratkometražnom slavom.

 • 20.10.2014

  Putovanje vozom - romantična avantura

  U vremenu sadašnjem, kada su plate niske a školarine visoke, pesimizam izjednačen sa optimizmom upustiti se u avanturu zvanu putovanje jeste pravi kapric. Ili možda nije?

  Za mene su putovanja oduvek bila radosna avantura, hrana za gladne sanjarske oči. Nekima je to beg od učmalosti i monotonog života, a nekima od stvarnosti. Putovanja vozom nam nesumnjivo unose notu nadahnuća, prstohvat čarolije i zrnca ludosti.