Novogodišnje odluke

Mi smo ono što smo naučili o sebi iz svojih grešaka, iz svojih odluka ma kakve one bile. Nekad su bile prave, nekad su nas koštale suza ali rasli smo uz njih. U godini koja je iza mene donela sam sijaset odluka, nekih sam se držala, neke sam precrtala.
nova godina 1
Počela sam da pijem više vode, da izbegavam energetske vampire, da mislim pozitivnije. Više sam slušala Maju Volk i miksovala voće, pravila maske za lice, smejala se. Napravila sam veliko spremanje u glavi i u stanu. Feng šui je bio delotvoran. Ponekad sam se ugrizla za jezik, a ponekad rekla odlučno NE onima koji me sprečavaju, ne slušaju, ne vole. Bila sam žedna koktela i gladna putovanja, zato sam se organizovala. Putovala sam po Srbiji umesto da sam tugovala za Sent Tropeom. Išla sam na svadbe umesto na Oktobarfest, na krštenja i rođendane umesto na vašare. Posetila sam Nišvil umesto Guču. Pitala sam jednu glumicu za karte i dobila ih, išla sam na koncerte, predstave i performanse. Radila sam stvari koje volim na svoj način, u svoju korist. Bila sam kreativna, inspirisana i voljena.
putovanja
Želim vam da sa osmehom deteta ispratite staru i dočekatu novu godinu. Da zavolite svoj odraz u ogledalu, da uradite sve što niste do sada. Zaobiđite granice, prekršite pravila, pobedite sebe. Skinite sumoran izraz sa lica i navucite osmeh. Pokušajte opet. Zavedite baš njega, zaprosite bađ nju. Šetajte kaldrmom, osetite duh salaša, lezite na seno. Kupite sočiva u boji, ofarbajte se u crveno, navucite kožne helanke (ionako su u modi). Rodite dete, završite fakultet ako još imate želju, preselite se u toplije krajeve. Kupite sebi pano od plute i bockalicama zakačite vaše želje, snove i planove. Napravite prioritet odluka, kupite zanimljiv planer i planirajte svoj jedini život. Sedite na ljuljašku, zatvorite oči i maštajte dugo, baš kao kada ste bili deca. Ne krivite kalendar i ne očekujte od drugih da urade nešto za vas.

Srećno!

Ana Čolić
Ana Čolić
Dnevnik jedne Ane

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar