Šminka & Frizura

 • 11.03.2014

  Frizura za 5 minuta: Kruna od pletenice

  Jedna od frizura koju možete napraviti za 5 minuta je i kruna od pletenice. Jako se lako pravi i ne morate biti specijalno spretne, a fina je i za one kojima rep smeta, jer ne prave pritisak na teme glave.

 • 04.03.2014

  Face art: Halloween maska

  Ova maska je bila inspirisana kulturom zapadnih zemalja, njihovim proslavljanjem Halloween-a, ali isto tako sam zelela da vam pokazem "cake" u pravljenju iste. Na žalost nisam snimila tutorial povodom njenog nastanka i mogu samo da vas uputim u najzanimljiviji deo na samoj masci, a to su posekotine. Mnogi od vas su me pitali kako je to odrađeno. Zato sam želela da o tome pišem ovde. Cela maska je jednostavna, ali sa tim delom (posekotinama) izgleda vrlo upečatljivo.

 • 21.02.2014

  Schwarzkopf show opravdao očekivanja

  Na sajmu lepote u Kragujevcu, koji se odražavao od 12.-14. februara, drugog dana publika je imala priliku da prisustvuje ekskluzivnom Schwarzkopf show-u. Mister X, Zvonko Jovanović, Ivana Ljubić i Bojan Nastasić su se potrudili da prikažu najnovije trendove. Modeli koji su već bili delimično pripremljeni su se velikom brzinom smenjivali na sceni. Neke od njih frizeri su i nekoliko puta transfotmisali.

 • 19.02.2014

  Zoran Šobota: 30te su u modi

  Ekskluzivno za Modni Vrisak -  Zoran Šobota, menadžer frizerskih salona, frizer i instruktor na frizerskoj Akademiji Šobota, priča o trenutnim trendovima kada je frizura u pitanju, savetima za negu kose, kursevima na akademiji,...

 • 15.02.2014

  Završen Sajam lepote u Kragujevcu

  Po prvi put u Kragujevcu je održan sajam lepote. Tri dana se na Šumadija sajmu moglo videti šta je hit u svetu kada su u pitanju frizura i šminka. Organizatori, ispred kojih stoji mladi talentovani frizer Senad Dolovac, su se potrudili da dovedu zvučna imena iz sveta hair styling-a, kako naša tako i inostrana. Stekao se utisak da kragujevčani nisu ni bili svesni šta im se sprema na sajmu.

 • 11.02.2014

  5 nijansi ruževa pristupačnih cena

  U ovom postu predstavljam vam pet ruževa u nijansama koje volim u ovo doba godine. Zajednička osobina im je to što su svima pristupačne cene i to od ekstremno jeftinog Classics ruža (150 dinara) do Sephorinog ruža sa odličnim odnosom cene i kvaliteta (oko 1000 dinara). Ruževi iz ovog posta su Catrice 020 Maroon, Sephora Rouge Shine br. 12, Classics br. 134, Aura Loulou Cherie 704 i Flormar Selection br. 19 (raspored kao na slici iznad).

 • 04.02.2014

  KG Beauty Fest

  Internacionalni sajam lepote "KG Beauty Fest" biće održan od 12. do 14. februara 2014. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

 • 26.01.2014

  Žuti ombre

  Napolju su sneg i oblaci, ali zato na noktima možete da imate tople...sunčane...tonove!

 • 20.01.2014

  Kako vizuelno povećati oči uz pomoć šminke

  Nisu sve devojke sreće da imaju savršen oblik oka, ali postoji par trikova da se to ispravi...

 • 16.01.2014

  Kako da se šminkate ako imate spuštene kapke

  U ovom postu prikazaću vam razliku između spuštenog i "normalnog" kapka, a u njegovim nastavcima biće više reči o šminkanju takvog kapka.

 • 11.01.2014

  Krem mat tečni karmin NYX

  Predstavljam vam moj omiljeni proizvod od  NYX kozmetike. U pitanju je krem mat tečni karmin, jako mat, izuzetne pigmentacije,j ako postojan, prijatan na usnama. Cena je 540 RSD. Dostupan je u 11 prelepih nijansi. Za sada imam samo 4 ali sigurno ću uzeti još koju. ovo je jedan od onih proizvoda koji želim u svakoj mogućoj nijansi... toliko ga volim!

 • 07.01.2014

  Too Faced baza za senku

  Šminkanje očiju ne mogu da zamislim bez baze za senku, taj deo nikada ne preskačem kada stavljam senke na oči. Već godinama slušam hvalospeve i maštam o ovoj Too Faced bazi, ali nekako mi je uvek bilo teško da dam pare za istu, pa sam se zadovoljavala jeftinijim varijantama. No dobila sam je na kraju kao poklon od dečka!