Šminka & Frizura

 • 12.03.2014

  Kako naneti puder

  Nanošenje pudera je možda i najbitniji deo šminkanja. Zato sam rešila da napišem po koracima kako se nanosi pudera, a možete pogledati i moj video, možda će vam biti jasnije.

 • 12.03.2014

  Sajam primenjene kozmetike 15. i 16. marta u Beogradu

  Sajam  primenjene  kozmetike “SVET LEPOTE” zakazan za 15-16 mart, zamišljen je kao događaj koji će napraviti renesansu kozmetike u Srbiji i postaviti nove standarde identične onim koji važe na vodećim evropskim i svetskim manifestacijama . Za uspešnu realizaciju postavljenih ciljeva i zadatih standarda, za mesto održavanja prvog kongresa i sajma kozmetike, odabrana  je KOMBANK Arena  u Beogradu, kao mesto koje je sinonim za krunisanje uspešnih rezultata i ideja.

 • 11.03.2014

  Frizura za 5 minuta: Kruna od pletenice

  Jedna od frizura koju možete napraviti za 5 minuta je i kruna od pletenice. Jako se lako pravi i ne morate biti specijalno spretne, a fina je i za one kojima rep smeta, jer ne prave pritisak na teme glave.

 • 04.03.2014

  Face art: Halloween maska

  Ova maska je bila inspirisana kulturom zapadnih zemalja, njihovim proslavljanjem Halloween-a, ali isto tako sam zelela da vam pokazem "cake" u pravljenju iste. Na žalost nisam snimila tutorial povodom njenog nastanka i mogu samo da vas uputim u najzanimljiviji deo na samoj masci, a to su posekotine. Mnogi od vas su me pitali kako je to odrađeno. Zato sam želela da o tome pišem ovde. Cela maska je jednostavna, ali sa tim delom (posekotinama) izgleda vrlo upečatljivo.

 • 21.02.2014

  Schwarzkopf show opravdao očekivanja

  Na sajmu lepote u Kragujevcu, koji se odražavao od 12.-14. februara, drugog dana publika je imala priliku da prisustvuje ekskluzivnom Schwarzkopf show-u. Mister X, Zvonko Jovanović, Ivana Ljubić i Bojan Nastasić su se potrudili da prikažu najnovije trendove. Modeli koji su već bili delimično pripremljeni su se velikom brzinom smenjivali na sceni. Neke od njih frizeri su i nekoliko puta transfotmisali.

 • 19.02.2014

  Zoran Šobota: 30te su u modi

  Ekskluzivno za Modni Vrisak -  Zoran Šobota, menadžer frizerskih salona, frizer i instruktor na frizerskoj Akademiji Šobota, priča o trenutnim trendovima kada je frizura u pitanju, savetima za negu kose, kursevima na akademiji,...

 • 15.02.2014

  Završen Sajam lepote u Kragujevcu

  Po prvi put u Kragujevcu je održan sajam lepote. Tri dana se na Šumadija sajmu moglo videti šta je hit u svetu kada su u pitanju frizura i šminka. Organizatori, ispred kojih stoji mladi talentovani frizer Senad Dolovac, su se potrudili da dovedu zvučna imena iz sveta hair styling-a, kako naša tako i inostrana. Stekao se utisak da kragujevčani nisu ni bili svesni šta im se sprema na sajmu.

 • 11.02.2014

  5 nijansi ruževa pristupačnih cena

  U ovom postu predstavljam vam pet ruževa u nijansama koje volim u ovo doba godine. Zajednička osobina im je to što su svima pristupačne cene i to od ekstremno jeftinog Classics ruža (150 dinara) do Sephorinog ruža sa odličnim odnosom cene i kvaliteta (oko 1000 dinara). Ruževi iz ovog posta su Catrice 020 Maroon, Sephora Rouge Shine br. 12, Classics br. 134, Aura Loulou Cherie 704 i Flormar Selection br. 19 (raspored kao na slici iznad).

 • 04.02.2014

  KG Beauty Fest

  Internacionalni sajam lepote "KG Beauty Fest" biće održan od 12. do 14. februara 2014. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

 • 26.01.2014

  Žuti ombre

  Napolju su sneg i oblaci, ali zato na noktima možete da imate tople...sunčane...tonove!

 • 20.01.2014

  Kako vizuelno povećati oči uz pomoć šminke

  Nisu sve devojke sreće da imaju savršen oblik oka, ali postoji par trikova da se to ispravi...

 • 16.01.2014

  Kako da se šminkate ako imate spuštene kapke

  U ovom postu prikazaću vam razliku između spuštenog i "normalnog" kapka, a u njegovim nastavcima biće više reči o šminkanju takvog kapka.