KG Beauty Fest

Internacionalni sajam lepote "KG Beauty Fest" biće održan od 12. do 14. februara 2014. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Organizator sajma je Šumadija sajam Kragujevac u saradnji sa KiKi Hair Style-om i Global Hair Power Team-om. Najveće kompanije iz oblasti kozmetike (Alexandar cosmetics – Macadamia, Nyx, Ultra Sun - Farmavita, Unitech -TIGI, Jaguar, Moser, Wahl, Ceriotti,Keune, L’Oreal, Matrix, Subrina, Cosmobella, Schwarzkopf, Lakme, Elgon, Lissap, Avon, Akademija Šobota…), estetike i zdravlja na ovim prostorima, predstaviće se na velikoj trodnevnoj manifestaciji. Takodje, posetioce očekuju veliki izbor najnovijih kolekcija venčanica.

KG Beauty Fest 2014 sprema 2 show bine sa LED ekranima na kojima će se odvijati trodnevni HAIR SHOW, kao i mnoštvo besplatnih edukativnih tribina i prezentacija u modernom Biznis Medija Centru.

U okviru festival održaće se i takmičenje timova škola "JUNIOR CREATIVE STAR AWARD" (12.02.2014.), takmičenje frizerskih salona "SALON STAR AWARD" (13.02.2014.), kao i otvoreni šampionat Srbije u modeliranju i dizajnu noktiju "NAJBOLJI MAJSTOR SRBIJE" (12 i 13. 02.2014.).

Radno vreme sajma tokom manifestacije je od 10 do 20 časova. Ulaz na sajam je besplatan, kao i učestvovanje na svim edukativnim tribinama.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar