Intervjui

 • 25.05.2015

  Yu Lin: Rock whatever you wear

  Yu Lin je modna blogerka iz Norveške koja trenutno živi i studira dizajn u Velikoj Britaniji. Pričali smo sa Lin o modi, planovima, blogu koji piše, ali i o savetima kada je u pitanju oblačenje za matursko veče.

 • 24.05.2015

  Đorđe Bukvić - Sky is the limit!

  Đorđe Bukvić je mladi fotograf koji je već neko vreme jako poznat u svetu modne fotografije. Njemu je tek 18 godina, a već iza sebe ima dosta uspešnih projekata. Nedavno je održao i svoju prvu samostalnu izložbu, a u septembru ga već čeka put za Njujork, gde nastavlja sa svojom karijerom. Pričali smo sa Đorđem o planovima, saradnji sa dizajnerima i blogerima, savetima za mlade koji tek treba da grade svoju karijeru,...

 • 10.09.2014

  Senad Dolovac: Nova frizura sa par pokreta rukom bez posete frizeru

  Leto je period kada je naša kosa veoma izložena suncu, slanoj vodi, vezivanju,... Kada krene septembar svaka od nas razmišlja o šišanju, temeljnoj regeneraciji i farbanju. Da li da menjamo boju i frizuru uvek je veliko pitanje. Šta je trenutno IN i kako od jednog šišanja da dobijemo više frizura koje se lako nameštaju, pričamo sa Senadom Dolovcem, profesionalnim frizerom stilistom.

 • 16.04.2014

  Dizajnerka Mirjana Vujčić za "Modni Vrisak": Delić svetskog glamura

  Modeli nastali u njenom modnom studiju odišu čistim glamurom i magnetski privlačnom elegancijom. Prilikom izrade svojih ekskluzivnih kolekcija, pravim odabirom najfinijih materijala i besprekornim umećem u oblikovanju modela postiže željeni efekat luksuza i perfekcije. “Less is more” (manje je više) – jednostavno, svedeno i vanvremenski, je moto kojim se Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela.

  Ekskluzivno za Modni Vrisak dizajnerka Mirjana Vujčić govori o modi, svojim modelima, savetima za buduće mlade.

 • 12.02.2014

  Vera Uzelac: Za testo je potrebno iskustvo, a ne magija

  Recepte sa bloga Astal Kuhinja Ravnice vrlo često možete čitati na Modnom Vrisku. To su recepti tipični za vojvođansku kuhinju, ali i mnoge druge kuhinje se nađu često na "meniju". Vera Uzelac je devojka koja stoji iza ovog bloga i malo smo proćaskali sa njom o blogovanju, receptima, cakama i savetima kad je kuvanje u pitanju.

 • 18.01.2014

  Hand made by Ines & Natasha: Spoj romantike i rock-a

  Baveći se modom dvadeset godina, prvo kao manekenke, a kasnije Nataša kao modni stilista, a Ines kao modni urednik, došle su na ideju da pokrenu novu priču. Stvorile su brend HAND MADE BY I&N. Reč je o unikatnom nakitu, koji one dizajniraju i izrađuju sa puno ljubavi i entuzijazma.

 • 28.12.2013

  Premotavamo 2013. godinu sa jednom od najboljih blogerki

  Modna blogerka Branislava Antović je devojka koja se za ove tri godine blogovanja izdvojila kao jedna od najboljih u svom poslu u Srbiji. Njen blog Brana’s Divine World je uvek pun dobrih tekstova i kvalitetnih fotografija. Brana prati trendove, ali je to što nosi uvek upakovano sa stilom i u njenom prepoznatljivom fazonu. Svemu što radi pristupa profesionalno, pa je veliko zadovoljstvo sarađivati sa njom! Iznenadila nas je kao plavuša ove godine, ali u 2014. ipak ulazi ponovo kao crnka.

 • 23.10.2013

  Darko Savić : Izdvojite se iz mora istih, budite svoji

  Nakon tri godine, opet se vraća i to spremniji neko ikada sa još boljim  izgledom, maneken Darko Savić. Darko je u pauzi pronašao još jednu veliku ljubav, rad sa decom, tačnije u edukaciji dece. Spletom okolnosti vraća se na modnu scenu kao maneken modne agencije AK Model Management iz Zagreba.

 • 22.10.2013

  Sajsi MC: Volim da kupujem nakit na putovanjima

  O nakitu smo razgovarali sa Ivanom Rašić, poznatijom kao Sajsi MC. Ona sebe naziva poštenom ženom i siromašnom kučkom. Drugi kažu da je to devojka koja je divlja na bini, i čije su rime uperene u goruće socijalne probleme.

 • 02.10.2013

  Đurđina Djixx Radić: Pirsing ispoljava ljudsku hrabrost

  "Mora da bude dobro, da bude još bolje, da bude najbolje..." - reči iz "Najbolje pesme" izgleda da su moto SevdahBaby tima. Sa svakim novim spotom dokazuju da sve više napreduju i na našu scenu donose novu, neodoljivu energiju. Lepši deo SevdahBaby senzacije je mlada Đurđina Djixx Radić. Ime jeste neuobičajeno, ali ovu devojka daleko više prepoznaju po snažnoj harizmi i odličnom vokalu. Nije za zanemariti ni njeno glumačko umeće u spotu "Pređimo na stvar" koje je pokupilo sve simpatije na jutjubu. Dakle, predjimo na stvar, upoznajte Djixx.

 • 17.09.2013

  Jovana Bovan: Osmeh je večiti must have

  Jovana Bovan je devojka koja stoji iz bloga zvučnog naziva Cipelica-Štiklica. U moru blogera ona se definitivno izdvaja svojim stilom i kvalitetom informacija koje deli sa svojim čitacima. Pročitajte šta nam je Jovana rekla o svom blogu, modi, dizajnerima, ...

 • 22.08.2013

  Ivana Ivić: Kombinacije nastaju ovisno o jutrarnjem raspoloženju

  Predstavljamo vam autorku bloga "Make It Blonde", Ivanu Ivić. Ivana trenutno živi u Zagrebu gde studira arhitekturu. Pisanje bloga joj je hobi, koji smatra svojim ličnim style dvenikom. Redovno objavljuje nove outfit predloge i trudi se da detaljno daje informacije o svom outfit-u.