Hand made by Ines & Natasha: Spoj romantike i rock-a

Hand made by Ines & Natasha: Spoj romantike i rock-a

Baveći se modom dvadeset godina, prvo kao manekenke, a kasnije Nataša kao modni stilista, a Ines kao modni urednik, došle su na ideju da pokrenu novu priču. Stvorile su brend HAND MADE BY I&N. Reč je o unikatnom nakitu, koji one dizajniraju i izrađuju sa puno ljubavi i entuzijazma.

Modni Vrisak: Kako ste došle na ideju da se bavite baš izradom nakita?
I&N: Uvek smo volele da se "kitimo" nakitom, uostalom to je u ženskoj prirodi. Ideja se rodila kada smo shvatile da kod nas nije moguće naći nešto drugačije i jedinstveno, a opet da prati modne trendove. Napravile smo par komada za sebe, međutim naše prijateljice su počele da poručuju za sebe, pa za svoje prijatelje... i tako smo shvatile da možemo i ozbiljnije da se bavimo izradom nakita.

Modni Vrisak: Koliko dosadašnje iskustvo u modi pomaže prilikom dizajniranja nakita?
Dugogodišnje bavljenje modom svakako da ima uticaja u izradi, a naročito u prezentaciji našeg nakita. Međutim najbitniji je spoj naših ideja i stilova.

Modni Vrisak: Od kojih materijala je izrađen HAND MADE by I&N nakit?
Nakit izrađujemo od poludragog kamenja sa srebrnim i oplemenjenim metalnim komponentama.

Modni Vrisak: Trenutno je na tržištu jako zastupljen unikatni nakit. Kako se izdvojiti i postati prepoznatljiv, po Vama?
Poslednjih godinu dana je unikatni nakit postao jako popularan kod nas, ali je nekako sve to slično. Mi se trudimo,  a mislimo i da uspevamo u tome, da se potpuno razlikujemo. Mi smo spoj romantike i rock-a, naš nakit možete nositi i uz večernju haljinu, a isto tako i uz duks i jeans i to je naš lični pečat.  Ima i pokušaja imitacije našeg nakita što nam pokazuje da smo uspele da se izdvojimo i napravimo nešto drugačije.

Modni Vrisak: Da li su glomazne ogrlice i dalje najtraženije? Po vašem mišljenju koliko će još dugo biti aktuelne?
Glomazne ogrlice će sigurno biti u trendu i ove godine, to je komad koji uvek dobro dođe da oplemeni i neki stari komad garderobe.

Modni Vrisak: Kakav nakit je vama omiljen?
Nama je omiljen upravo nakit kakav pravimo, nekada je to kraća ogrlica od poludragog kamenja , nekada dugačka... Ali definitivno nas nećete videti bez gomile narukvica  u bilo kom izdanju!

Modni Vrisak: Ko od poznatih nosi HAND MADE by I&N?
Mnogo poznatih je nosilo naš nakit  ali nam je isto tako drago kada vidimo neku osobu u klubu ili na ulici sa našom ogrlicom ili narukvicama.

Modni Vrisak: Da li planirate saradnju sa modnim blogerima?
Mi nemamo planove vezane za prezentaciju našeg nakita, nekako se sve odvija spontano i polako, pa je tako i sa blogerima. Pratimo neke naše blogerke, kako rade i šta rade i to nam se dopada, a da li će doći i do neke saradnje videćemo.

Modni Vrisak: Šta će od nakita biti aktuelno u sezoni proleće-leto?
Dugačke ogrlice su već u trendu u inostranstvu, mi takođe već duže vreme izrađujemo takve ali kod nas će tek ove godine to biti aktuelno. To je naša preporuka za nastupajuću sezonu proleće-leto.

Modni Vrisak: Gde se sve može videti i kupiti HAND MADE by I&N?
Naš nakit možete videti trenutno na Facebook stranici HAND MADE by Ines & Natasha, a sajt je u pripremi. Takođe je izložen  u multibrend radnji L’Atelier (Kralja Petra 67) i Beauty Bar Dedinje  (Vase Pelagića 48b).

U toku je i GIVEAWAY, pa možete osvojiti nešto od nakita ovog brenda. PRIJAVITE SE OVDE!


Galerija

13900472249033_2.jpg
13900472407601_3.jpg
13900472542987_4.jpg
13900472700917_5.jpg
13900472857535_6.jpg
13900473055438_7.jpg
13900473307847_8.jpg
13900482046245_ines-__-natasa-foto-3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar