Članci od autora: Jelena Dimitrijević

 • 04.12.2015

  Festival kratkog filma od 4. do 6. decembra u Nišu

  Internacionalni filmski festival kratkog filma "FreeNetWorld" biće održan u maloj sali bioskopa Kupina od 4. do 6.decembra, u Nišu. Ulaz za filmske projekcije je 100 dinara.

 • 02.07.2015

  Prvi srpski film sa epskom tematikom - Perunov Hroničar

  Ekipa prvog srpskog filma sa epskom tematikom “Perunov hroničar” želi da pokrene filmsku industriju u jugoistočnoj Srbiji. Prvo u nizu je stvaranje baze lokacija, rečeno je na potpisivanju memoranduma sa predstavnicima  devet opština Niša i jugoistoka Srbije, kojim se predviđa logistička i finansijska podrška.

 • 04.11.2014

  FreeNetWorld Internacionalni Filmski festival

  FreeNetWorld Internacionalni Filmski festival je festival kratkog filma koji okuplja autore i producente najboljih filmskih produkcija iz celog sveta. Na adresu festivala ove godine je stiglo preko 500 filmova iz celog sveta što je neverovatna cifra za bilo koji festival kratkog filma.

 • 16.10.2014

  Crni sako kreatorke Jelene Dimitrijević

  Sako: Jelena Dimitrijević
  Šorts: Pull&Bear
  Štikle: Bershka
  Torbica: Migato

  by Frosina Damjanovska

 • 24.06.2014

  Revija veličanstvenih mladih dizajnera koji će tek zablistati

  Beogradska nedelja umetnosti otvorena je u petak 20.juna u Dom Omladine Beograda. Tom prilikom organizovana je modna revija Young Walk.

 • 11.06.2014

  Go! Sparkle! Accessories

  Mature, male ili velike, apsolventske večeri, rođendani su trenuci koji se pamte i u kojima želite da izgledate lepo, romatnično ili zavodljivo. Efektni i jakih boja, trake i broševi, brenda Go!Sparkle!Accessories mogu da daju potpuno novi izgled i najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji.

 • 06.03.2014

  VT mašne za svačiji ukus

  Da li postoji neko ko ne voli mašne kada je ženska populacija u pitanju? Ne verujem! Kada su muškarci u pitanju prva stvar na koju pomislimo kad kažemo mašna je leptir mašna. Ovde već ne mogu sa sigurnošću da kažem da bih dobila većinski potvrdan odgovor na pitanje "Da li ih nosite? Da li ih volite?". Ali ako se vratimo  malo unazad, ipak se stiče utisak da se polako mašne vraćaju u modu. Da li su za to zaslužni mladi ljudi koji se bave unikatnim radom i koji i sami vole da ih nose? Može se reći da DA. Jedan od njih je i Veljko Tomović koji je uspeo da u Srbiji postane prepoznatljiv po svojim VT mašnama, kao njihov dizajner, ali i njihov sjajan promoter.

 • 23.02.2014

  Simple black

  Suknja: Stradivarius
  Džemper: Zara
  Kaiš: Zara,
  Prsten: Pull & Bear
  Ogrlica: Stradivarius
  Minđuše: H&M

  by Frosinna

 • 04.02.2014

  Blue shoes

  Suknja: Zara
  Džemper: Stradivarius
  Torba: Zara
  Cipele: Chevignon
  Sat: e Bay

  by Frosina

 • 01.12.2013

  Kaput elegantnog kroja Calliope

  Sa prvim snegom dolaze i nova street style izdanja. Blogerka Frosina Damjanovska ovog puta preporučuje skinny jeans Stradivarius i kaput predivnog i elegantnog kroja Calliope uz koji je odlično uklopila torbu Zare i čizme brenda Chicago.

 • 30.10.2013

  Crna elegancija uvek u modi

  Iako se trendovi neprestano vrte u krug, neke stvari stoje kao stubovi koji drže čitavu strukturu stabilnom. Jedna od njih je i bezvremenska crna elegancija. Crna je svake godine in. Savršena je jer nije upadljiva, ne privlači pažnju, a odlično se može iskombinovati sa jarkim, upečatljivim detaljima.

 • 29.10.2013

  Revija Bate Spasojevića izazvala najveću pažnju

  Lepota Perwoll Fashion Week-a u Beogradu je to što možete videti samo najbolje. Na neki način se oseća takmičarski duh dizajnera koji daju sve od sebe da najnovije kolekcije budu bolje od prethodnih. Treće veče 34. po redu Fashion week-a ostaće upamćeno sigurno po velikoj posećenosti, pre svega revije Bate Spasojevića. 

 • 27.10.2013

  Fashion Corner: Ćoše gde čarolija nikad ne prestaje

  Zahvaljujući kreativnim ljudima Niš je i ovog oktobra postao centar modnih dešavanja. Otvaranje "Fashion corner-a" je prevazišlo očekivanja. Svojom neprestanom pozitivnom energijom, upakovanom u divan ambijent, ekipa Fashion Corner-a  uvek nas iznova dočeka raširenih ruku i sa osmehom na licu, a ovog puta da bi atmosfera bila još bolja pobrinuo se dobro poznati DJ Funky Junkie. Najnovije kolekcije torbi, nakita, muške i ženske garderobe predstavljene su baš ovde.

 • 23.10.2013

  Darko Savić : Izdvojite se iz mora istih, budite svoji

  Nakon tri godine, opet se vraća i to spremniji neko ikada sa još boljim  izgledom, maneken Darko Savić. Darko je u pauzi pronašao još jednu veliku ljubav, rad sa decom, tačnije u edukaciji dece. Spletom okolnosti vraća se na modnu scenu kao maneken modne agencije AK Model Management iz Zagreba.

 • 12.10.2013

  Kako pravilno koristiti crveni karmin

  Crveni karmin postao je sastavni deo šminke svake žene, on se više ne nanosi samo za večerenje izlaske. Naprotiv, on je postao deo svakodnevnice i načina života mnogih dama. Među njima je i blogerka Frosina Damjanovska koja je jednu večernju kombinaciju upotpunila tamnom nijansom crvenog karmina.

  Savet : Istaknite svoje usne efektnim crvenim karminom ali odaberite nijansu koja najviše odgovara vašoj koži.

 • 05.10.2013

  Festival kratkog filma FreeNetWorld

  Internacionalni filmski festival kratkog filma "FreeNetWorld" biće održan u maloj sali bioskopa Kupina u Nišu, od 10. do 12.oktobra. Ulaz za filmske projekcije je 100 dinara. Ovaj festival okuplja autore i producente najboljih filmskih produkcija iz celog sveta. "FreeNetWorld" promoviše sve žanrove kratkog filma, igrani, dokumentarni, animacija, muzički video i eksperimentalni.