Šminka & Frizura

 • 18.10.2012

  Bioderma Sensibio H2O: Efikasan skidač šminke

  Bioderma Sensibio H2O koristim već negdje šest mjeseci i zaista sam zadovoljna. Poprilično brzo skine šminku i nije potrebna velika količina kako bi se šminka uspješno skinula. Sviđa mi se jer s njom mogu uspješno skinuti i najtvrdokornije slojeve šminke. Skida sve – tuš, vodootpornu maskaru, umjetne trepuše itd.

 • 18.10.2012

  Svetlucava mleka za telo Top Ten

  Znam da je leto za nama i da su svetlucava mleka za telo najpopularnija baš u tom periodu, ali ipak ću pisati o ova dva mleka, biće još godina i još leta, a na kraju krajeva, idu nam i praznici!

 • 16.10.2012

  Rumenilo za svijetliji ten

  Predstavljam vam MAC Pinch O’ Peach rumenilo. Iako mu u samom imenu stoji breskva (peach) rekla bih kako je ovo rumenilo više rozo nego breskvasto, same breskve u njemu ima u malim tragovima. Volim ovo rumenilo jer je prikladno za svijetliji ten te ne izgleda umjetno.

 • 16.10.2012

  Kako oprati makeup kistove

  U ovom tutorialu pokazat ću vam kako perem kistove koje koristim za osobnu upotrebu.

 • 14.10.2012

  Ljubičaste oči

  Nedelja je veče i sutra je radni dan. Ustajanje ujutru predstavlja stres za organizam i verujemo da mnoge od vas nisu baš svoje tada. Šta obući, kako se našminkati. Evo ideje za šminku oko očiju. Možda vam uštedimo vreme za jutarnje spremanje!

 • 14.10.2012

  Napravite sami obrnutu pletenicu

  Obrnuta pletenica, kako joj i samo ime kaže, plete se na obrnuti način od uobičajene francuske pletenice. Način pletenja razlikuje se u tome što ne prebacujete vanjske pramenove preko središnjeg pramena već idete ispod njega. I to je zapravo sva mudrost. Ova pletenica također je poznata i pod nazivom nizozemska pletenica.

 • 08.10.2012

  Proizvodi koje izgleda da svi vole osim mene

  Ovač članak je posvećen proizvodima koji se većini sviđaju, a u kojima se ja nisam pronašla. Krećem od verovatno najpopularnijeg rumenila kod nas. Da, da, to je Deborah Rosa Pesca, rumenilo za koje kažu da stoji baš svima, i toplim i hladnim tipovima s tim što na prvim više vuče na breskvastu, a na drugim na roze boju.

 • 06.10.2012

  Essence kistovi za sjenila

  Napokon sam ih koristila dovoljno, i oprala par puta, te sada mogu lijepo napisati recenziju. Oba kista su napravljena od sintetičke dlake, nisam bila sigurna pa sam kontaktirala Essence te su mi to i potvrdili. Kistovi prilikom pranja puštaju ovu svoju ljubičastu boju, oprala sam ih sada već nekoliko puta i svaki puta su puštali boju, a i po njima samima se vidi da gube tu boju (postaju malčice bljeđi). Dlačica su isto izgubili par, ali ništa izvan neke normale.


 • 05.10.2012

  Korektor za podočnjake i za sitne nepravilnosti Catrice

  Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer kupila sam za potrebe snimanja videa. Od kada sam ga kupila koristim ga skoro svaki dan i po mom mišljenju radi se o skroz solidnom korektoru.

 • 05.10.2012

  Umjetne trepavice – kako ih staviti

  U današnjem video tutorialu pokazujem kako stavljam umjetne trepavice, one u komadu.

  Vjerujem da mnogima od vas to nije najlakša stvar na svijetu, nije ni meni bila, čak i danas mi se zna dogoditi da mi naprosto ne ide i ne ide… A stavila sam si ih već ne znam koliko puta. Istina je da mi ih je lakše staviti drugima nego sebi, zašto je to tako nemam pojma.

 • 03.10.2012

  Mašna od kose

  Dobila sam zamolbu da napravim tutorial kako napraviti mašnu od kose. Mislim da je Lady Gaga poprilično popularizirala ovu frizuru!

 • 03.10.2012

  Anny lakovi

  Anny lakove sam naručila preko web shopa. Web shop im nije nešto, spor je, brejka se i da ne nabrajam dalje. Tako da ako volite svoje živce rađe prošetajte do neke njihove parfumerije, jednostavnije je.