Umjetne trepavice – kako ih staviti

Umjetne trepavice – kako ih staviti

U današnjem video tutorialu pokazujem kako stavljam umjetne trepavice, one u komadu.

Vjerujem da mnogima od vas to nije najlakša stvar na svijetu, nije ni meni bila, čak i danas mi se zna dogoditi da mi naprosto ne ide i ne ide… A stavila sam si ih već ne znam koliko puta. Istina je da mi ih je lakše staviti drugima nego sebi, zašto je to tako nemam pojma.

Međutim, nije nemoguće ih sebi staviti samo treba malo više vježbe i strpljenja.

Čak i ako vam ne uspije od prve nemojte se razljutiti i baciti trepuše u koš za smeće, nego ih sačuvajte i probajte opet neki drugi dan.

Za stavljanje umjetnih trepavica trebaju vam trepavice (ofkors :D), pinceta, štapić za uši (ukoliko vam vrh, tj. kraj pincete, nije najugodniji da s njime pogurnete trepavice), maskara, tuš za oči (neke umjetne trepavice znaju imati deblji završetak pa je ljepše proći tušem i kamuflirati sve gdje bi se one mogle nazirati, a i dobro dođe da si pređete preko ljepila, tj. onih dijelova gdje se nije posušio do kraja) i ljepilo.

Trepavice stavljam nakon što završim kompletan makeup na očima, a prije stavljanja maskare. Hoćete li ih stavljati prije ili poslije maskare ovisi o vama, isprobajte i vidite koji vam je način zgodniji.

Umjetne trepavice u komadu možete iskoristiti više puta, samo je bitno da ih dobro očistite i potom spremite u njihovu kutiju. Čistim ih tako da lagano pređem blazinicom, koju sam natopila sa skidačem za šminku, preko njih i to ponovim i sa prednje i sa stražnje strane. Ukoliko se sve nije skinulo uzmem štapič za oči, isto namočen skidačem, i pređem preko svake dlačice. Sve to treba raditi polako i sa strpljenjem. Nemojte ih močiti pod vodom, na taj način će izgubiti formu.

Pogledajte kako to sve izgleda:Martina Makeup by Martina Medur

 


POVEZANI ČLANCI

Kovrčanje uz pomoć trake za kosu
Mašna od kose

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar