Primer koji svi hvale

Too Faced Shadow Insurance bazu za sjenila sam kupila u Sephori prije nekih mjesec dana i od tada ga koristim svakodnevno kako bih ga mogla pošteno recenzirati. Odlučila sam se na kupovinu nakon mnoštva pohvala i hvalospjeva sa svih strana. Evo mog mišljenja.

Ambalaža je super, praktična i higijenska. Istina je da vam ovog proizvoda ne treba količinski puno pa se možete zeznuti prilikom istiskivanja, ali nakon par dana upotrebe skužite koliko trebate pritisnuti kako ne biste dobili ni previše ni premalo proizvoda. Samog proizvoda dobijete 11 grama, što je i više nego dovoljno da vam traje paaa zauvijek :D. Šalu na stranu, ali zaista će vam trajati jako dugo.

Idemo na sam proizvod, tekstura mu je zaista fina (silikonska rekla bih), jako se lagano razmazuje po kapcima i poprilično se brzo osuši. Tekstura mu je doduše rjeđa od UDPPa i kao skliskija nekako, ako to ima smisla. Suši se mat, što je logično.

Sjenila se lagano nanose nakon ovog primera, postoje neke baze za sjenila koje malo znaju otežavati nanošenje, to mi se znalo dogoditi sa UDPPom i mat sjenilima. Pojačava intenzitet samih sjenila te što se toga tiče zaista ispunjava zadatak (slika dolje lijevo s bazom, desno bez).
Too Faced Shadow Insurance
Eh sada, na postojanost. Tu sam se moram priznati razočarala i odgađala sam pisanje same recenzije jer sam ga htjela probati na sto i jedan način prije nego što donesem odluku.

Dakle, bilo da sam ga nanijela skroooooz malo ili skrooooz puno on opet nije držao kako sam navikla da drži UDPP. Sa UDPPom nije bilo problema, držao bi dokle god ja ne bi skinula šminku, dakle ako bi se našminkala u osam ujutro i skidala šminku u 12 navečer ili sljedeći dan u zoru :D sve bi i dalje bilo na svome mjestu. Kod Too Faced Shadow Insurance to nije tako, drži maks osam sati, s time da sam i ranije primjetila kako mi sjenilo lagano ulazi u utor dok nakon osam sati totalno ne završi gore. Imam masne kapke, ali zato i koristim baze za sjenila. Nezamislivo mi je staviti sjenilo bez baze jer znam na što će to ličiti. Također sam primjetila ako je jako jako vruće da je ta izdržljivost čak i kraća od osam sati.

Tako da, ako nemate masne kapke i trebate nešto što će vam pojačati sjenilo i njihovu izdržljivost, ovaj proizvod će vam vjerujem biti super. No, ako imate masne kapke i trebate proizvod koji će natjerati sjenilo da izdrži na vašim kapcima, po svim vremenskim uvjetima i to onoliko dugo koliko vi trebate da vam traje, uložite u Urban Decay Primer Potion, za mene nema bolje baze za sjenila.

                                                                                 Vaša Martina Medur

Martina Makeup by Martina Medur

 


POVEZANI ČLANCI

Kistovi Real Techniques by Samantha Chapman

Četka za kosu Macadamia NoTangle

Galerija

13507141371827_1.jpg
13507141865368_2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar