Essence kistovi za sjenila

Napokon sam ih koristila dovoljno, i oprala par puta, te sada mogu lijepo napisati recenziju.

Jedan kist je uži i zaobljeni te po meni je to kist za nanošenje sjenila u utor i lagano blendanje tog dijela i npr. blendanje olovke koju ste nanijeli uz rub trepavica i sl. Drugi kist je ravni, plosnati kist idealan za nanošenje sjenila na kapak, te lagano blendanje prema utoru.
Essence kistovi za sjenila
Ok, krenimo s kistom za nanošenje sjenila u utor i blendanje. Ne bih ga nazvala baš pravim kistom za blendanje jer s njim ne možete tako lijepo izblendati kao s nekim fluffy kistom (ne znam kako da ih drugačije nazovem :D). Kist je ugodan za korištenje, ne bocka niti grebe, a samo blendanje i nanošenje sjenila obavlja solidno. Svakako ima i boljih kistova za tu funkciju, ali s obzirom na cijenu ovog kista on to radi skroz ok. Ja sam ga zapravo najviše koristila za blendanje olovke.
Essence kistovi za sjenila 1
Drugi, plosnati kist mi se pak nije baš svidio. Bocka i grebe i to mu je zapravo najveća mana. Doduše, dok zapravo vodoravno nanosite sjenilo to nećete tako jako primjetiti već tek kada pokušate malo izblendati krajeve. Stvarno nije ugodno to grebanje po kapku, tako da mi je to najveći minus za ovaj kist. Inače sjenilo nanosi lijepo, a možete s njime i nadograđivati boju. Radi to solidno.

Oba kista su napravljena od sintetičke dlake, nisam bila sigurna pa sam kontaktirala Essence te su mi to i potvrdili. Kistovi prilikom pranja puštaju ovu svoju ljubičastu boju, oprala sam ih sada već nekoliko puta i svaki puta su puštali boju, a i po njima samima se vidi da gube tu boju (postaju malčice bljeđi). Dlačica su isto izgubili par, ali ništa izvan neke normale.

Martina Makeup by Martina Medur

 


POVEZANI ČLANCI

Kistovi za sjenila Deborah

Kistovi Real Techniques by Samantha Chapman

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar