Korektor za podočnjake i za sitne nepravilnosti Catrice

Korektor za podočnjake i za sitne nepravilnosti Catrice

Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer kupila sam za potrebe snimanja videa. Od kada sam ga kupila koristim ga skoro svaki dan i po mom mišljenju radi se o skroz solidnom korektoru.

Tekstura mu je kremasta i poprilično lagana, lijepo se upije u kožu i primjetila sam da pretjerano ne ulazi u linije oko oka, iliti bore, te ukoliko imate suhu kožu nema potrebe da ga dodatno matirate. Mirisa nema što je po meni idealno.

Nijansa koju sam  uzela je 020 light beige, a ima lagano žuti podton. Uzela sam tu nijansu jer mi je trebao poslužiti kao korektor za cijelo lice, a da sam ciljala na korektor isključivo za podočnjake vjerojatno bih uzela najsvjetliju nijansu, od ukupno tri, 010 ivory. Ta najsvjetlija nijansa je onako lagano roskasta, rekla bih boja lososa, a takve nijanse lijepo prekrivaju plavičaste podočnjake.

Koristim ga i za podočnjake i za sitne nepravilnosti, lijepo se blenda i postojanost mu je poprilično dobra. Nisam primjetila da sklizne s lica ili da izblijedi nakon nekog vremena, a možda to ima veze s time što uvijek fiksiram lice s puderom u prahu/kamenu.

Prekrivanje mu je rekla bih lagano do srednje, nije idealan za prekrivanje nekih većih nepravilnosti na licu kao niti jako izraženih podočnjaka. Naprosto nema tu gustoću, tj. pigmentiranost, kao npr. Bourjois Healthy Mix korektor koji po meni nudi najbolju prekrivnu moć unutar brendova drogerijskog ranga.

Iako mu unutar samog imena stoji light-reflecting, on zaista nema nikakve reflektirajuće čestice niti sam primjetila da radi kakav odbljesak prilikom fotografiranja. Upravo zbog toga može ga se koristiti i za prekrivanje nekih sitnijih nepravilnosti na licu.

Kistić mu je ugodan za korištenje, nisam primjetila nikakvo grebanje po koži. Jedina mana ovog korektora je što se izrazito brzo troši.

Martina Makeup by Martina Medur

 


POVEZANI ČLANCI

Kako popraviti polomljeno rumenilo ili senku

Super kul prozirni ruž Catrice

Galerija

13494399384177_p.jpg
13494399660247_1.jpg
13494399876098_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar