Putovanja

 • 25.11.2022

  Top 6 kultnih mesta na Promenadi

  Najmodernije gradsko šetalište, Sava Promenada dugačko je 1,8 km. Pruža se duž desne obale Save i predstavlja spoj starog dela grada i obale reke. Idealno mesto  za sve aktivnosti na otvorenom kao što su vožnja bicikla ili rolera, odbojka na pesku, šetnja ili jednostavno uživanje u najlepšim zalascima sunca. 

 • 04.10.2022

  8 najboljih stvari koje treba uraditi na Kubi - turističke atrakcije i lokalna iskustva

  Kuba je ostrvo sa zadivljujućim karipskim plažama, bujnim poljima duvana, prelepim morskim pejzažima, ali i pohabanim gradovima i ostacima čuvene revolucije. 

 • 06.08.2022

  Odmor u Hrvatskoj - pravi izbor za Vaše uživanje

  Često se postavlja pitanje koja primorska zemlja, destinacija i konkretna lokacija je najbolja za letovanje, a veoma često prva asocijacija bude Jadran, pa se izbor traži između Albanije, Crne Gore i Hrvatske. Prilikom rešavanja postavljene dileme, važno je uzeti u obzir brojne faktore, a vrlo značajan je i ugođaj tokom višečasovnog putovanja u primorsku zemlju do željene adrese, kao i povratak nazad.

 • 06.08.2022

  Letovanje u Crnoj Gori

  Planiranje odlaska na more tokom letnje sezone san posebno je mališana, mladih i porodica, što uz odlične destinacije postaje java u neverovatno kratkom roku. Uz blagovremeno rezervisanje termina i raspoloživih smeštajnih kapaciteta, kao i odabir udobnog prevoza, letnja avantura iz snova može da počne.

 • 28.07.2022

  Iznajmljivanje stanova na dan za osećaj „kao kod kuće“

  Kratkoročno iznajmljivanje stanova je poslednje decenije zaživelo i u našoj zemlji, a posebno u Beogradu. Bez obzira da li u glavni grad dolazite poslovno ili turistički, sami ili sa porodicom, iznajmljivanje apartmana na dan vam pruža mnogo prednosti. Zahvaljujući sve interesantnijoj ponudi i zbog obilja mogućnosti, iznajmljivanje stanova na dan dobija primat u odnosu na sve druge smeštaje.

 • 28.07.2022

  Zbog čega glamping postaje jedna od najprimamljivijih opcija za odmor mlađih generacija

  Brzina koja odlikuje savremeno doba u velikoj meri utiče na promenu stava prema poslovnim obavezama, tačnije na prioritizaciju kvaliteta slobodnog vremena. 

 • 22.07.2022

  Individualno ili grupno putovanje – kojem dati prednost?

  Kada govorimo o individualnom putovanju ili organizovanom putovanju u grupi, svako će poći od svojih navika i očekivanja i potpuno subjektivno odrediti pobednika ovog nadmetanja. Međutim, ako želimo zaista da znamo koje su prednosti i mane oba načina putovanja, moraćemo detaljno i objektivno da se pozabavimo ovim pitanjem.

 • 19.05.2022

  Destinacije u Grčkoj na koje možete putovati avionom direktno

  Grčka je jedna od omiljenih destinacija za odmor turista širom sveta, kako zbog prelepih lokacija, gastronomskog užitka i gostoprimstva koje nudi, tako i zbog bogate istorije i kulture.

 • 30.03.2022

  Doživite raj, doživite Bali!

  Bali je van svake sumnje jedna od najlepših destinacija na svetu. Zaista je tako. Istinski dragulj indonežanskih ostrva, okružen tirkiznim morem, bogat raznovrsnom vegetacijom, darovan najlepšom prirodom i naseljen najljubaznijim domaćinima, svake godine nudi svoje lepote sve većem broju turista. Bali je odredište onih koji su potrazi za lepim pejzažima kojima će oduševiti prijatelje, onih koji vole da iskuse nove avanture, ali najviše onih putnika koji su u potrazi za mirom i duhovnim vrednostima. 

 • 02.02.2022

  Upoznajte netaknute lepote Mauricijusa

  Duboko u Indijskom okeanu, malena tačka na karti na oko 2000 kilometara istočno od Afrike i 850 kilometara istočno od Madagaskara, krije prelepo, egzotično ostrvo, nestvarne prirode, prelepih plaža i bogatog biodiverziteta. Lepote ostrva nam je velikodušno otkrio veliki ljubitelj prirode, plovidbe i mora, Mark Tven, rekavši za njega da je raj na zemlji.

 • 26.04.2021

  Dubai – ogromna slagalica dobre zabave za velike i male

  Kada nakon pet sati, koliko traje let od Beograda do Dubaija, izađete iz impresivnog zdanja internacionalnog aerodroma, imaćete osećaj da ste kročili u nekakvu zemlju čuda, u čarobni grad koji je izmaštao “ludi šeširdžija” iz romana Luisa Kerola. Tako bez izuzetka i bez obzira odakle dolaze, Dubai deluje na pridošlice koji imaju zadovoljstvo da se sa ovim ekonomskim i arhitektonskim čudom upoznaju po prvi put.

 • 30.04.2020

  Kako provesti leto nakon samoizolacije?

  Samoizolacija je mnogima teško pala, ali se pokazala kao jedini ispravan put i način da se trenutna pandemiološka putanja uspori i omogući nam šansu da živimo i planiramo nove pobede.