Letovanje u Crnoj Gori

Planiranje odlaska na more tokom letnje sezone san posebno je mališana, mladih i porodica, što uz odlične destinacije postaje java u neverovatno kratkom roku. Uz blagovremeno rezervisanje termina i raspoloživih smeštajnih kapaciteta, kao i odabir udobnog prevoza, letnja avantura iz snova može da počne.

U tom smislu, LuxLINE kombi prevoz putnika obuhvata potpuno bezbedan, komforan i udoban prevoz putnika na željenu lokaciju, odnosno po principu „od vrata do vrata“, obezbeđujući kompletan transport bez potrebe za naknadnim plaćanjem taksi vozila, javnog prevoza i snalaženja sa nekoliko kofera i često malom decom.

Božanstveni predeli, morsko sunce i uživanje bez granica u Crnoj Gori
Kao važan deo jugoistoka Evrope, sa fantastičnom obalom Jadranskog mora, bogatim sadržajima i noćnim životom za pamćenje, Crna Gora privlači veliki broj naših turista. Pored navedenih razloga, u pitanju je država koja se graniči sa Srbijom, udaljena je svega oko 420 kilometara i zahteva okvirno 7 časova vožnje.

Crna Gora je zemlja koja je kao stvorena za uživanje u morskim talasima, nežnim peščanim plažama kojih je više od stotinu, bogatim menijima ugostiteljskih objekata i noćnim životom koji prate nastupi poznatih ličnosti i domaći, kao i svetski poznati hitovi. Krasi je čak 5 nacionalnih parkova na relativno manjoj površini, kao i obali dugačkoj 293,5 kilometara.

Iako je prilično teško rešiti dilemu gde otići na letovanje, veliki broj turista sa područja naše zemlje i dalje se odlučuje za crnogorsko primorje. Obožavaoci peskovitih plaža, lokacija koje posećuju dugi niz godina i dosta poznaju sve prednosti boravka u manjim mestima, čak i u poređenju sa drugim destinacijama biraju Crnu Goru.

A da bi putovanje bilo kao iz snova tokom vrelih letnjih dana, i posebno neretkih gužva na graničnom prelazu, preporuka za prevoz do Crne Gore i do najpopularnijih letovališta, kao što su: Sutomore, Bar, Petrovac, Ulcinj, Budva, Tivat, Kotor i Herceg Novi, jeste neka od agencija za prevoz putnika kao što su Putuj Udobno ili LuxLINE prevoz.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar