Odmor u Hrvatskoj - pravi izbor za Vaše uživanje

Odmor u Hrvatskoj - pravi izbor za Vaše uživanje

Često se postavlja pitanje koja primorska zemlja, destinacija i konkretna lokacija je najbolja za letovanje, a veoma često prva asocijacija bude Jadran, pa se izbor traži između Albanije, Crne Gore i Hrvatske. Prilikom rešavanja postavljene dileme, važno je uzeti u obzir brojne faktore, a vrlo značajan je i ugođaj tokom višečasovnog putovanja u primorsku zemlju do željene adrese, kao i povratak nazad.

Za razliku od crnogorskog i albanskog primorja koje karakteriše manja površina i dužina obale, Hrvatska je znatno veća, prostranija i sa brojnijim plažama. Prostire se na nekoliko puta većoj površini u odnosu na Crnu Goru i Albaniju, od koje oko 30.000 kvadratnih kilometara pripada primorju, i ima skoro 900 raznolikih plaža, sa prosečnom letnjom temperaturom od 27 stepeni.

Hrvatsko veliko primorje i živopisne znamenitosti za nizanje novih iskustava
Udaljenost od Srbije je nešto malo više od 600 kilometara i uz pravi izbor kombi prevoza do Hrvatske može se ležerno stići do potrebne adrese. Hrvatska je savršen izbor za kombinaciju letovanja i upoznavanja turističkih atrakcija uz 8 nacionalnih parkova, znamenitosti i običaja, uz boravak na prilično stenovitim plažama.

U Hrvatskoj su plaže velike, raskošne i mnoge ukrašene šetalištima, kamenjem, liticama, i brojnim stenama, zbog čega privlače turiste koji izbegavaju sitan i vruć pesak, a zaljubljenici su u avanture. Da bi se posetilo hrvatsko primorje moguće je rezervisati kartu kombi prevoza Putuj udobno, uz vozila najnovije generacije i odlične opremljenosti.

Poseta Zagrebu i Sarajevu
Ukoliko se odlučite da svoj odmor provedete u Hrvatskoj, razmislite i o obilasku Zagreba kao još jedne turističke destinacije vredne pažnje u okviru ove ponude. Relacija Beograd-Zagreb jedna je od najposećenijih relacija svih agencija kada su u pitnaju destinacije u regionu. Zagreb svakako ima šta da ponudi i prikaže svojim posetiocima tako da smo sigurni da ćete uživati.

putovanje

Iako nije u Hrvatskoj ali je relativno blizu i nekako usput je i Sarajevo. Sarajevo je na svega 300 km udaljenosti od Beograda, a linija Beograd-Sarajevo je takođe jedna od najposećenijih relacija za turiste tokom čitave godine. Pa eto još jedne ideje šta bi još mogli obići tokom odmora.

Ukoliko ste zaljubljenici u upoznavanje novih krajeva, pustolovina uz izlete i posete znamenitostima, uživanja u vetru i suncu stenovitih plaža i litica onda će letovanje u Hrvatskoj biti pravi izbor za Vas.

A za prevoz na raspolaganju Vam je kombi prevoz putnika Putuj udobno, uz koji se znatno lakše i brže stiže do svake željene destinacije, bez razmišljanja o vožnji, pauzama i gužvama, već samo o odmoru, moru i talasima.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar