Broj članaka u arhivi za Januar 2014: 7

Moj Vrisak

 • 30.01.2014

  J factory: Anica Dobra i Gordan Kičić proglasili pobednika

  Pobednici filmskog projekta ”J factory – film za 60 sekundi” u Srbiji, pod pokroviteljstvom Jameson irskog viskija i kompanije Pernod Ricard Srbija, proglašeni su juče u prestoničkom klubu „Inbox”. Članovi žirija Anica Dobra i Gordan Kičić odabrali  su film ”Pulp Fiction” autora Dragomira Lekića za najbolju obradu stranog filma, koji će nas predstavljati na čuvenom filmskom festivalu ”Jameson Empire Awards”. U kategoriji obrade domaćeg filma titulu najboljeg je poneo film Aljoše Dakića „Nacionalna klasa“, koji je nagrađen Go Pro kamerom.

 • 30.01.2014

  Filmovi nominovani za Oskara - Najbolji film

  Bližimo se dodeli OSKARA, jednom od najglamuroznijih dešavanja iz sveta filma i show-u biz-a. Crveni tepih, poznate face, najpoznatiji svetski modni kreatori – sve na jednom mestu, i najbolji razlog da u nedelju 2. marta svi budemo u gradu Anđela na 86. dodeli ove prestižne nagrade. Pogledajte kojih je 9 filmova nominovano za kategoriju najbolji film.

 • 29.01.2014

  Velika žurka Radničkog, Wild Boars-a i Arene

  U nedelju, 02.02.2014. godine od 21:30 u prostoru Arene Sport & Fashion caffe-a (Kragujevac Plaza), će biti održana velika žurka Arene Fun Factory, kluba američkog fudbala "Wild Boars" i vaterpolo kluba "Radnički".

 • 27.01.2014

  Priča o ljubavi i lepoti

  Roman „Mučitelj“ je priča o ljubavi i lepoti. Isidor Selenski je prvi složeni karakter koji sam stvorila do sada. Iako je narator devojka zaljubljena u njega, on je nedvosmisleno centralna figura ali i ideja samog romana. Njegova lepota  za Ivu postaje božanstvo. U ljubavi koja nema perspektivu, jer Isidor nije ni naučen ni spreman da daje, da se daje i da voli, Iva prepoznaje suštinu svog postojanja, te pristaje na sve. Međutim, to nekada nije dovoljno da bi onaj koga obožavamo ostao naš.

 • 25.01.2014

  Boja 2014. godine: Radiant Orchid

  S obzirom na to da nas zima nije počastila snegom i neizdrživom hladnoćom, već suncem i eventualno opasnom maglom, polako se u nas uvlači osećaj da je proleće bliže nego što se čini. Iako je to, sasvim sigurno, varka Panton je već predvideo koja će to boja biti kraljica 2014. Predstavljamo vam Radiant Orchid.

 • 15.01.2014

  Napravite sami kesu za poklon

  Dok sam obnavljala zalihe celofana, kupujući ga u lokalnoj knjižari, bacila sam pogled na predivan asortiman kesa za poklone. Velike, male, neobičnih oblika, šarene više ili manje ... I onda se postavlja pitanje, zašto praviti nešto, ako već u današnje vreme imamo veliki izbor i po pristupačnim cenama. Paaa ... ja volim. Volim da "personalizujem" poklon, ne kupujem tek da bi se reklo da sam kupila, a onda posebnu pažnju posvetim i ambalaži. Plus, što je napraviti kesu veoma lako. Meni mnogo lakše nego da uredno umotam poklon u papir. Kese se mogu praviti od raznih papira, pa čak i od novina.