Članci od autora: Maša Vučković

 • 11.05.2014

  Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević predstavili "Večnost"

  U muzičko-scenskom performansu "Večnost" u Big Hall dvorani Stadion Šoping Centra, dizajnerka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, sinoć su pred ogromnim brojem pripadnika javnog i medijskog života Srbije predstavili novu Veričinu modnu kolekciju uz simfonijski orkestar sa 35 članova na čelu sa Veljkom.

 • 23.04.2014

  Simfonija koja hoda

  Kompozitor Veljko Kuzmancević, sa simfonijskim orkestrom koji broji 35 članova, dočaraće uz pomoć 28 manekenki i kolekcije Verice Rakočević - snagu i večnost lepote koju stvara umetnost.

 • 30.01.2014

  J factory: Anica Dobra i Gordan Kičić proglasili pobednika

  Pobednici filmskog projekta ”J factory – film za 60 sekundi” u Srbiji, pod pokroviteljstvom Jameson irskog viskija i kompanije Pernod Ricard Srbija, proglašeni su juče u prestoničkom klubu „Inbox”. Članovi žirija Anica Dobra i Gordan Kičić odabrali  su film ”Pulp Fiction” autora Dragomira Lekića za najbolju obradu stranog filma, koji će nas predstavljati na čuvenom filmskom festivalu ”Jameson Empire Awards”. U kategoriji obrade domaćeg filma titulu najboljeg je poneo film Aljoše Dakića „Nacionalna klasa“, koji je nagrađen Go Pro kamerom.

 • 30.11.2013

  Promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša

  U galeriji New Moment održana je promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša, za pesmu „Sve je stalo (u r’n’r)“ kojom najavljuju svoj sedmi studijski album. U opuštenoj atmosferi i uz neformalno druženje članovi benda su gostima pričali o novom spotu i planovima koje imaju sa novim albumom.

 • 08.06.2013

  Let’s Be Smart

  Treću godinu za redom kompanija Pernod Ricard sprovela je Don’t drink and drive kampanju i ponovo naglasila važnost odgovornog konzumiranja alkohola.

 • 10.05.2013

  Ako pijem, ne vozim... Ako vozim, ne pijem!

  U okviru koncerta popularne grupe “Depeche Mode”, koji će biti održan 19. maja na Ušću u Beogradu, Tuborg nastavlja svoju kampanju odgovorne konzumacije alkohola, “Ako pijem, ne vozim. Ako vozim, ne pijem.”

 • 11.04.2013

  Stiže smoki smokić dečiji maraton

  20. Smoki Smokić Dečiji maraton održaće se u subotu 13.04.2013 u 11.00h u Zoološkom vrtu u Beogradu, na stazi oko slonare.

 • 21.03.2013

  Petar Stugar u muzičkim vodama

  Poznati glumac Petar Stugar, kao zvanični promoter "Tuborg presents Depeche Mode" kampanje, nedavno je snimio viral kojim poziva sve bendove da se prijave na konkurs za bend koji će nastupiti u okviru turneje Warm Up Bus-a na dan koncerta 19. maja, pre otvaranja kapija, i dobiti novčani fond za kupovinu instrumenata za svoj bend.

 • 02.03.2013

  Prva klapa filma “Poslednji krug momci”

  Da srpska kinematografija ne miruje pokazuje upravo snimljena prva klapa filma “Poslednji krug momci”. Kako autori najavljuju, reč je o parodiji na filmove o Džejms Bondu i o prvom srpskom akcionom filmu još od vremena filma “Bitka na Neretvi” za koji se planirani budžet meri milionima dolara.

 • 26.02.2013

  Darija Lukić promovisala nove pesme

  Pevačica Darija Lukić promovisala je juče u hotelu Hajat svoje nove pesme i spotove. Premijerno su izvedene kompozicije "Nije kraj" i "Tebi pripadam" za koje je spotove režirao Goran Šljivić, a tekstove pisala Biljana Spasić.

 • 09.02.2013

  „Usual suspects“ pobednik takmičenja J-Factory ”Film za 60 sekundi”

  Beograd, 6. februar 2013. – Beograd je po drugi put ove godine bio domaćin filmskog takmičenja J-Factory ”Film za 60 sekundi”! U poznatom klubu ”The Box”, žiri u sastavu Gordan Kičić, Bojana Ordinačev i Viktor Savić, izabrali su pobednički film „Usual suspects“  Miloša Ljubomirovića, koji će predstavljati Srbiju ove godine u Londonu na poznatom filmskom festivalu Jameson Empire Awards.

 • 21.01.2013

  Semjuel L. Džekson podržao "J Factory - Film za 60 sekundi"

  Zvanično je završeno prijavljivanje filmova za filmski festival ”J Factory - Film za 60 sekundi” i ostalo je još tačno deset dana u kojima možete glasati za svog favorita!

  Svetska legenda sedme umetnosti, glumac Semjuel L. Džekson, podržao je ovo takmičenje jer pruža podršku svim mladim talentovanim ljudima. Na pitanje koji bi on film odabrao kada bi pravio svoj rimejk filma za 60 sekundi, Semjuel odgovara da bi to bio film - “The red violin”.

 • 21.12.2012

  Održana je modna revija Nine Milojević

  Beograđanka Jelisaveta Nina Milojević, modna blogerka i studentkinja modnih studija na prestižnom Univerzitetu "London College of Fashion", održala je svoju prvu modnu reviju pod nazivom “One” u predstoničkom klubu “Krug”.

 • 19.10.2012

  Nov spot benda Kanda Kodža i Nebojša

  U ponedeljak, 22. oktobar, u New Moment galerije (Hilandarska 14) u 20 časova, održaće se premijerno predstavljanje najnovijeg spota za pesmu "Kafane i rokenrol" i live nastup beogradskog benda Kanda Kodža i Nebojša. 

 • 13.09.2012

  Maja Višić: Novi spot za pesmu "Otkaži sve"

  Nakon tri albuma sa grupom “Noć i Dan”, neprolaznog hita "Hej da mi je" i prvog solističkog albuma “Anđeo čuvar”, pevačica Maja Višić izdala je novi hit singl “Otkaži sve” za koji je nedavno premijerno emitovan i video spot.

 • 21.08.2012

  Tenor Goran Dime 8. septembra na Kolarcu

  Naš poznati tenor Goran Dime tokom leta nije mnogo odmarao, nego se intenzivno pripremao za koncert koji je zakazan za 08. septembar u 20h u Velikoj sali Kolarca. Karte će se naći u prodaji na blagajni Kolarca od 22. avgusta, po ceni od 900, 1100 i 1200 dinara.