Broj članaka u arhivi za Jun 2013: 13

Moj Vrisak

 • 30.06.2013

  Fashion family day

  Kao što smo i najavili 22. juna u subotu u 19 h u Shoping centru Kragujevac Plaza - u glavnom atrijumu, uz bajkovitu scenografiju, održan je Fashion family day.

 • 27.06.2013

  Stihovi Silvije Plat kroz dramu i ples

  U sredu, 26. juna u Velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra u organizaciji Artie centra premijerno je izveden dramsko-plesni performans o intrigantnoj američkoj pesnikinji Silviji Plat.

 • 27.06.2013

  Mogul: Nov magazin na tržištu

  MOGUL označava uspešnu poslovnu osobu ili magnata, koji je sam sagradio i stvorio značajnu poslovnu imperiju: Opra Vinfri - medijski mogul, Madona - pop mogul, Tom Ford - modni mogul.

 • 25.06.2013

  Japanizam: Japanska pop kultura u Beogradu

  Od 04. do 07. jula – taman kad kad prođe školska godina i popuste ispitni rokovi, a pre nego što se društvo razbeži na letovanje – u Domu omladine Beograda će se održati konvencija Japanizam, najveći regionalni događaj posvećen japanskoj pop-kulturi. Kao i uvek, akcenat se stavlja na mangu (japanski strip) i anime (japansku animaciju), ali konvencija obuhvata i druge proizvode pop-kulture iz zemlje izlazećeg sunca – modu, muziku, video igre i kinematografiju.

 • 21.06.2013

  KONKURS: Učestvujte i Vi na Fashion Corner-u

  "Fashion Corner" objavljuje konkurs za učesnike sledećeg "FCorner-a" u trajanju od 3 dana, 5., 6. i 7. jula, u Studiu "Unit Design-a"!

 • 20.06.2013

  "Fashion Corner" organizuje kreativne radionice

  "Fashion Corner" organizuje kreativne radionice za mlade od 15 do 18 godina tokom letnjeg raspusta. Zainteresovani, malo mlađi ili stariji od navedenih godina su takođe dobrodošli. Broj polaznika je ograničen. Radionice ce biti organizovane u modnom studiu na adresi Generala Bože Jankovića 21, lokal 6., Niš. Prijave su moguće na - fashioncorner.ni@gmail.com.

 • 19.06.2013

  Srpski modeli agencije Models Inc. osvajaju svet!

  Nova zvezda u usponu, po ocenama američkog Vogue-a, prelepa Čačanka Antonina Petković, za novo izdanje magazina Teen Vogue govori o karijeri,  muzici i životu u Njujorku i rodnoj Srbiji. Deo ovog intervjua objavljen je na portalu ovog prestižnog magazina.

 • 19.06.2013

  Fashion family day: Finalni kasting

  Sada već tradicionalno, jun u Kragujevcu i ove godine rezervisan je za modnu prezentaciju kolekcija, kako za aktuelnu, tako i za predstojeću modnu sezonu u organizaciji Udruženja manekena grada Kragujevca A.P.Models i Shoping centra Kragujevac PLAZA, ovog puta sa akcentom na porodično modno uživanje, porodično zajedničko ulepšavanje i porodični shoping, pod nazivom – Fashion FAMILY day @ Kragujevac PLAZA.

 • 18.06.2013

  Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013

  U ponedeljak, 17.juna 2013, na brodu-restoranu „Porto Maltese“, preko puta Muzeja Savremene umetnosti održan je koktel povodom proglašanja pobednika studentskog konkursa „Young, Creative, Chevrolet Srbija 2013“.

 • 15.06.2013

  Sofisticirana crna

  Danas je crna daleko nazadovala i umjesto prefinjenosti predstavlja radije jugoistočno evropski, balkanski, turski i naravno klubski kič doveden u tijesnu vezu sa satenima, likrama, nategnutim grudnjacima i jeftinim čipkama.

 • 08.06.2013

  Let’s Be Smart

  Treću godinu za redom kompanija Pernod Ricard sprovela je Don’t drink and drive kampanju i ponovo naglasila važnost odgovornog konzumiranja alkohola.

 • 02.06.2013

  Nova kolekcija brenda Kling

  Crveni poljupci, vesele boje, pruge i točkice! U Shpitza boutique, stigla je nova kolekcija španjolskog retro brenda Kling! Zaštitna lica kampanje su Ivana Horvat, Amanda Prenkaj, Petra Kurtela i Dunja Fajdić,  glumice i autorice nagrađivane predstave "Glumice i to", poznate i pod imenom umjetničke organizacije Kravice.

 • 02.06.2013

  Majske Modne zavrzlame

  Majske Modne zavrzlame su održane i ovog puta u Plaza centru Kragujevac. Ovoga puta je bilo manje izlagača, ali je ponuda jednako bila originalna!