Članci od autora: Models Inc.

 • 19.06.2013

  Srpski modeli agencije Models Inc. osvajaju svet!

  Nova zvezda u usponu, po ocenama američkog Vogue-a, prelepa Čačanka Antonina Petković, za novo izdanje magazina Teen Vogue govori o karijeri,  muzici i životu u Njujorku i rodnoj Srbiji. Deo ovog intervjua objavljen je na portalu ovog prestižnog magazina.

 • 06.03.2013

  Izgledajte kao top model!

  Devojke od 14 do 22 godine, visine od 170 do 182cm, prijavite se! Budite i Vi deo svetskog modelinga i krenite stopama supermodela uz podršku agencije Models Inc. – Elite Model Look, koju predvode top modeli Danijela Dimitrovska Amidžić, Marija Vujović Vukčević, kao i jedan od najboljih agenata na ovim prostorima Mirjana Udovičić.

 • 02.03.2013

  Antonina Petković na pariskoj nedelji mode

  Tradicionalno, u okviru prvog dana pariske nedelje mode, održana je revija donjeg rublja Etam, na kojoj je pored supermodela Izabeli Fontane, veliku pažnju privukla Antonina Petković, model agencije Models Inc. – Elite Model Look.

 • 01.03.2013

  Dahlia Elite Model Look kasting

  Veliki Dahlia Elite Model Look kasting u Kragujevcu održaće se 09.03.2013. u 16h u Kragujevac Plazi. Kastingu će prisustvovati Elitovi beauty eksperti i deliti savete za negu lepote, a na programu je i modna revija.