Srpski modeli agencije Models Inc. osvajaju svet!

Srpski modeli agencije Models Inc. osvajaju svet!

Nova zvezda u usponu, po ocenama američkog Vogue-a, prelepa Čačanka Antonina Petković, za novo izdanje magazina Teen Vogue govori o karijeri,  muzici i životu u Njujorku i rodnoj Srbiji. Deo ovog intervjua objavljen je na portalu ovog prestižnog magazina. Između ostalog, Antonina u intevjuu govori o svojim omiljenim dizajnerima Karl Lagerfildu i Doni Karan, i ističe da joj je svaki trenutak na NY nedelji mode bio poseban i divan, a na pitanje novinarke, koju muziku sluša na ipod-u, Antonina odgovara da ima mnogo muzike srpskih izvođača, kao što su Vlado Georgijev, Đorđe Balašević… ali  i dosta pesama Rihanne, Bruno Marsa…

Antonina Petković otkrivena je na Elite Model Look izboru, a već je radila sa najvećim dizajnerima poput Viktorije Bekam, Vivijan Vestvud, a po ocenama modnih stručnjaka i eksperata upravo ova prelepa srpkinja je sledeća zvezda u usponu.
 
Kristina Andrejević se ovih dana sprema da otputuje u Pariz gde će učestvovati na nedelji visoke mode. Ona je bila jedna od finalistkinja prošlogodisnjeg Dahlia Elite Model Look izbora, a svoju karijeru započela je u januaru u Elite Parizu. Nedavno je izabrana za zaštitno lice Celine-a i u Parizu je snimila katalog za ovu uglednu modnu kuću.

Inostrani direktori najboljih svetskih agencija kao i kasting direktori najvećih modnih kuća poput Valentino, Chloe, Givanchy, oduševljni su dvema devojkama iz Srbije. Svake sezone, nekoliko stotina novih lica  iz celog sveta dolazi u najveće modne centre, a svega desetak svojom pojavom i profesionalnošću ostavlja utisak na modne eksperte poput Antonine i Kristine.
 
Models Inc. – Elite Model Look agenciju vode topmodeli Danijela Dimitrovska Amidžić i Marija Vujović Vukčević, kao i agent topmodela Mirjana Udovičić, veoma su ponosne na činjenicu da nove zvezde svetske modne scene dolaze upravo iz Models Inc. agencije. Nedavno je uspešno završeno finale Dahlia Elite Model Look 2013. Za Srbiju, gde je izabrana prelepa novosađanka Sandra Balaban, a 15.07.2013. je zakazano veliko finale u Crnoj Gori.

Galerija

13716446417339_2.jpg
1371644652857_3.jpg
13716446636835_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar