Let’s Be Smart

Treću godinu za redom kompanija Pernod Ricard sprovela je Don’t drink and drive kampanju i ponovo naglasila važnost odgovornog konzumiranja alkohola.

Ambasadori kampanje sinoć su u klubu Frida poslali poruku o važnosti kampanje Don’t drink and drive. Tokom noći  Ballantine’s patrola je testirala sve vozače,  a za one koji nisu prošli test Ballantine’s je obezbedio sigurnu vožnju do kuće Opel Insignia automobilima, uz pomoć VIP vozača, pevačice Sare Jovanović, modela Vlade Vuksanovića i glumice Marijane Mićić. Odgovorni vozači koji su se obavezali da bezbedno vrate kući svoje prijatelje, dobili su priznanje Heroj večeri i bezalkoholne koktele.

Takođe, u cilju smanjenja broja saobraćajnih nesreća, Pernod Ricard Srbija radi i na ostvarivanju saradnje sa Ministarstvom unutrasnjih poslova u vidu donacije opreme, alkotestova i kaciga, za pet mobilnih patrola, sto bi trebalo da bude sprovedeno u narednih mesec dana.

“ Već trideset godina promovišemo odgovorno konzumiranje alkohola, pri čemu su svi naši zaposleni angažovani po ovom pitanju. Kao kompanija veoma radimo na saradnji sa javnim vlastima i nevladinim organizacijama kako bismo se zajedničkim snagama borili protiv loših navika pri konzumaciji alkohola.”– izjavio je Pjer Pringuet, izvršni direktor kompanije Pernod Ricard.

Društveno odgovorno poslovanje oduvek je bio prioritet u poslovanju grupacije Pernod Ricard. Grupacija je posvećena borbi protiv zloupotrebe alkohola još od 1971. godine, kada je osnovana fondacija IREB, francuski Institut za naučna istraživanja alkoholnih pića.

Svaka zloupotreba ili neprikladna konzumacija naših proizvoda može imati nepovoljan uticaj na zdravlje naših potrošača što je suprotno našim vrednostima i etici grupe“, izjavio je Armand Hennon, Pernod Ricard potpredsednik za odnose sa javnošću u Francuskoj. ”Naša poruka je jasna: Maloletnima je zabranjen alkohol, a starijima se ne preporučuje u većim količinama”, dodao je Armand Hennon.

Galerija

13707166519202_1.jpg
13707166846585_2.jpg
13707166983815_3.jpg
1370716715998_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar