Šminka & Frizura

 • 04.07.2013

  Emporio Armani Lei/She za sva godišnja doba

  Parfem Emporio Armani Lei/She je izašao još 1998. i, iako je pre neke tri-četiri godine bilo priče da se povlači on je i dalje prisutan na tržištu. Kreirala ga je Sophie Labbe i pripada kući Armani koja je stvorila čak 90 parfema. Postoji u pakovanjima od 30, 50 i 100ml, spada u srednji cenovni rang. Postoji i njegova muška verzija.

 • 18.06.2013

  Lakovi sa "Beton efektom"

  Ovo je jedan od onih lakova sa skroz zanimljivom završnicom - podseća na beton i ne možete da ga ne zapazite, pogotovo u ovakvoj nijansi. Morala sam odmah da ga isprobam i nisam mogla da prestanem da pipam nokat, neobičan je osećaj, hrapav je nokat, a opet ne toliko da bi, recimo, pocepao čarape.

 • 09.06.2013

  Nivea BB krema

  Nivea BB krema stigla je na naše tržište pre neka tri meseca. Postoje dve nijanse, Light i Medium, a pakovanje ima čak 50ml (recimo Loreal i Deborah BB imaju samo po 30ml). Cena joj je oko 700 dinara.

 • 27.05.2013

  Svakodnevna nega lica

  Tokom godina isprobala sam mnogo preparata i tretmana i negovala sam kožu na razne načine. U poslednje vreme imam svoj ustaljeni stil nege, samo se menjaju konkretni preparati, ali princip je isti.

 • 16.05.2013

  Profesionalna šminka

  Uopšte nisam sigurna na šta sve treba da obratim pažnju kada budem tražila osobu koja će me šminkati za venčanje. Nisam od onih koje bi insistirale na šminki skupih brendova, ne zanima me čime me neko šminka sve dok to izgleda dobro i traje dugo.

 • 06.05.2013

  Kako negovati kosu u proleće

  Prošla je zima i sada se susrećemo sa prolećem i onim što proleće nosi sa sobom. Kao prvo treba da obratimo pažnju da smo zimus provodili dosta vremena u zatvorenom prostoru. Kosa upija sva isparenja i svu moguću prašinu, tako da nam se u tom vremenu kosa čini beživotna, bez sjaja i bez elastičnosti. Problem ćemo rešiti ako je barem dva puta nedeljno osvežavamo pakovanjima.

 • 03.05.2013

  Šminka za usne koju treba imati

  Evo liste šminke za usne koju bi trebalo da imate u svojoj kolekciji.

 • 28.04.2013

  Pitajte frizera!

  Ovde možete pitati frizera o svemu što vas muči ili zanima kada je kosa u pitanju! Odaberite frizera i postavite pitanje u komentarima članka!

 • 22.04.2013

  Šminka za oči koju treba imati

  Evo liste šminke za oči koju bi trebalo da imate u svojoj kolekciji.

 • 17.04.2013

  Šminka za lice koju treba da imate!

  Evo liste šminke za lice koju bi trebalo da imate u svojoj kolekciji.

 • 09.04.2013

  Classic look

  Kao što vidite, ovo je jedan krajnje klasičan look za koji ipak treba više proizvoda nego što bi se na prvi pogled reklo!

 • 02.04.2013

  Najnoviji trendovi iz oblasti hairstyle-a

  Oni dolaze. Predstavnici galaktičke aristokratije najavljuju svoj dolazak u punom sjaju. Otmeni su, futuristički obučeni i našminkani, a ono što ih najviše karakteriše jesu frizure nesvakidašnjih boja i oblika. Doneli su sa sobom tragove svemirske prašine, šarene, vedre, dinamične. Došli su na zemlju da prožive jedan običan dan, pokazujući nam time da su ove frizure, iako ekscentrične, vrlo svečane i otmene.