Versace parfemi

Vlasnik modne kuće Versace, Gianni Versace je rođen u Italiji i želeo je da postane umetnik ili pisac. Međutim, pomagao je svojoj majci šnajderki u kreiranju razne odeće, i sa 25 godina je toliko zavoleo ovaj posao da je otputovao u Milano i za tren oka postao poznat. Godine 1978. je prikazao svoju prvu kolekciju i kroz kreacije svoj talenat. Danas, pored luksuzne odeće i haljina, puno artikla nosi ime Versace. Mogu se naći razni aksesoari, tašne, cipele, kozmetički preparati, parfemi, ali i nameštaji.

Godine 1981. na svetsko tržište stiže prvi parfem za žene nazvan Gianni Versace koncipiran kao chypre cvetni. Nije trebalo mnogo vremena da prave dame zavole ovaj predivan voćni miris začinjen na najnežniji način.

Legendarni parfemi Versus Donna i Versus Uomo su 1992. godine prezentovani. Cvetno orijentalna kompozicija je predstavljena u crvenoj bočici koja simbolizuje strast žene. Svaka dama koja voli razne voćne koktele sigurno će obožavati i ovaj miris. Versus Uomo je svež, namenjen muškarcima, ljubiteljima drvenih akorda. Veoma je muževan zbog ljute arome bibera, a nežan i osvežavajući zbog citrusnih nota.

Prvi miris iz kolekcije Jeans je prikazan 1994. godine. Jedinstveni izgledi bočica i metalne kutije su privlačili pažnju mlađe publike. Svake godine na policama parfimerija se pojavila neka druga varijanta mladalačkog mirisa. Uvek su predstavljali jednu određenu boju koja je karakterisala jedan poseban stil.

Mirisni par Versace Man i Woman su izmislili za elegantne žene i za muškarce koji znaju šta žele. Primamljivi, ali ujedno i klasični mirisi su namenjeni samouverenim osobama.

Parfemi svih vremena su isto nastali pod ovim imenom. Versace Crystal parfemska kolekcija je vodeći miris na svim top listama. Simbol erotike i strasti je Crystal Noir, koji je nezaboravni i jedinstveni miris sa karakterističnim sastojcima đumbira, kokosa i raznih cvetova. Tajanstvenost i senzibilnost se primećuje već po flašici zadimljene boje. Nežnija i mekša varijanta ovog mirisa je Bright Crystal, koji je namenjen za svakodnevnu upotrebu. Sa svežim akordima voća i cvetova je postao pravi hit u ovoj kolekciji.

Zatim, 2009. godine se ponovo vraćaju klasičnom stilu i eleganciji. Versace Pour Homme i Versace (Medusa) su mirisi grčke klasike sa snažnim i jakim tonovima. Veoma su jedinstveni i simbolizuju osobe koje su odlučni, senzualni ali ujedno predstavnici klasičnog stila.

Da bi kreirali neki specialni parfem koji je sastavljen od intenzivnih zelenih nota, na tržište izbacuju Versace miris za žene. Sa modernim akordima i autentičnom energijom ispunjava svaku damu. Mediteran se pojavljuje u svakoj kapljici čistog parfema, stvoren za neodoljivo iskustvo svih čula.

Godine 2010. su odlučili da modernizuju stari, klasični miris Versace Donna, koji je dobio nov izgled i nove mirisne akorde mediterana. Parfem je ženstven i razigran, isključivo za energične i pulsirajuće dame.

Bilo da se govori o aksesoarima, luksuznim haljinama ili parfemima, Versace će uvek biti večna marka.

Izvor: parfemcentar.com

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar