Wedding fashion

 • 11.12.2014

  Editorijal: Where the dreams come true

  Fotograf Nikola Nikodijević, u sradanji sa salonom venčanica Morango, je uradio seriju fotografija u kojima je opisao ljubavnu priču zaljubljenog para.

 • 08.12.2014

  Venčanja: Ajnira i Amar

  Evo jednog ušuškanog venčanja u malom krugu odabranih ljudi modne blogerke Ajnire. Ona je za svoj dan odabrala da nosi venčanicu custom made, koju je za nju dizajnirala Nina Varga. Haljina je do kolena, od lepršavog materijala u nežno roze boji, sa sitnim detaljima.

 • 06.12.2014

  Otvoren beogradski sajam venčanja

  Belgrade Wedding Show, sinoć je, po peti put, svečano otvoren u Hotelu Metropol Palace, u Beogradu.

 • 02.12.2014

  Promena prezimena nakon venčanja: da ili ne?

  Prvog dana Belgrade Wedding Show-a, u subotu, u 13 časova, održaće se tribina Oženi me uz APLAUZ. Tema tribine je promena prezimena nakon venčanja: da ili ne? Zašto mlade dobiju najjači aplauz svatova kad uzmu muževljevo prezime?

 • 29.11.2014

  Belgrade Wedding Show: Prva kolekcija venčanica Kristine Bekvalac

  Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da. Tokom dva izložbena dana, svoje inovativne usluge budućim mladama ali i njihovim kumama, mamama i rodbini, predstaviće domaći kreatori, najbolje modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje i cvećari. Između ostalih, među izlagačima nalaze se i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić, koji neguju svoj prepoznatljiv stil.

 • 27.10.2014

  Venčanja: Maja i Vladimir

  Predstavljamo vam venčanje Maje i Vladimira, koje je svojim foto aparatom zabeležio talentovani Koki Jovanović.

 • 20.10.2014

  Kako izabrati bend za svadbe?

  Mladenci su svakako ono što oduzima najviše pažnje gostima. Kada izuzmemo njih i njihov stajling, njihovo sečenje torte i bacanje bidermajera, na svakom svadbenom slavlju atmosferu stvara bend za svadbe. Važno je da muzičari znaju pesme koje gosti žele da poruče, jer od toga zavisi dobar provod. Bend za svadbe mora da bude opremljen znanjima o mnogim muzičkim žanrovima i pesmama i to je jedan od ključnih kriterijuma kojima treba da se vodite kada birate bend za svadbe.

 • 04.10.2014

  Venčanja: Jelena i Ivan

  Haljina koja je u službi venčanice, haljina od koje se očekuje da ispuni očekivanja, ne samo mlade, već i okoline - haljina koja znači posebnu pažnju i uspomenu. Ovakve haljine su odgovornost.

  Jelena je osoba koja nije imala mnogo pitanja, velike zahteve... želela je jednostavnost, svedenost, ali kroz filter posebnosti. Mislila sam da neću uspeti da odgovorim na zadatak, jer je moj lični dizajn redovno kroz prizmu komplikovanog i trodimenzionalnog kroja.

 • 02.10.2014

  Ulaznica za brak je ljubav

  Ulaznica za brak je ljubav, sve drugo su falsifikati. Svaku pravu svadbu čine zaljubljeni, kumovi, prijatelji, statisti i dobar scenarijo, zna se. Moderne svadbe pak, odlikuju lepe shabby shic fotografije, cipkana bela haljina, burme od belog zlata, bidermajer.

 • 02.10.2014

  Venčanja: Sanja i Živko

  Venčanje Sanje i Živka vam predstavljamo kroz kratku video priču koju je svojom kamerom zabeležio Srećko Divić.

 • 29.09.2014

  Editorijal: Love Dream

  Predstavljamo vam novi editorijal mladog fotografa Nikole Nikodijevića pod nazivom Love Dream.

 • 26.09.2014

  Kada prepustite Neveni Kragić da vas obuče za venčanje

  Kada krenete da planirate svoje venčanje jedna od obaveznih stvari je poseta prodavnica specijalizovanih za prodaju venčanica i odela. Ako vas pak ovaj deo nervira, smatrate da je sve već viđeno u njima, nemate vremena da obilazite radnje po raznim gradovima jer u vašem nema onoga što vam se sviđa,... možda nije loše da se obratite jednoj osobi koja će to sve rešiti za vas!