Belgrade Wedding Show: Prva kolekcija venčanica Kristine Bekvalac

Belgrade Wedding Show: Prva kolekcija venčanica Kristine Bekvalac

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da. Tokom dva izložbena dana, svoje inovativne usluge budućim mladama ali i njihovim kumama, mamama i rodbini, predstaviće domaći kreatori, najbolje modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje i cvećari. Između ostalih, među izlagačima nalaze se i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić, koji neguju svoj prepoznatljiv stil.
belgrade wedding show
„Ranije sam kreirala tek poneku venčanicu, po porudžbini, a onda sam rešila da dizajniram celu kolekciju i nazvala sam je Different Bride. Baš tako, ja mladu vidim drugačiju i van uobičajenih klišea, pa su i venčane haljine koje će se naći u toj kolekciji potpuno različite od onoga na šta su ljudi uglavnom navikli kada je reč o kreacijama za dan koji je najvažniji u životu svake žene. Different Bride  kolekcija će biti premijerno predstavljena na predstojećem Belgrade Wedding Show-u.“, kaže Kristina Bekvalac.

Modni dizajner Predrag Đuknić predstaviće svoju kolekciju haljina za venčanje koje odišu prefinjenim glamurom visoke elegancije. „Pored bele boje koristio sam i nežnu nijansu vanile. Poseban akcenat je na ručno rađenim pojasevima u svetlo plavoj i roze nijansi koje daju poseban pečat ovoj kolekciji. Nešto što će posebno biti izdvojeno jesu glamurozne haljine sa pravim ohridskim biserima“, otkriva dizajner Predrag Đuknić.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar