Otvoren beogradski sajam venčanja

Otvoren beogradski sajam venčanja

Belgrade Wedding Show, sinoć je, po peti put, svečano otvoren u Hotelu Metropol Palace, u Beogradu.
 123.jpg
Ispred organizatora, prisutnima se obratila Ivana Anđić, urednica magazina Reci DA, rekavši da je tema ovogodišnje sajamske manifestacije posvećene venčanju – spoj tradicije i modernog. Čin svečanog otvaranja obeležio je trenutak u kom je Vladimir Stanojević bacio u publiku podvezicu svoje supruge Ana Marije Žujović. Mladenci, svetska šampionka u fitnesu i njen suprug, ovom prilikom su prvi put javno pokazali burme, posle nedavne razmene bračnih zaveta u Las Vegasu. Svečanost povodom otvaranja prigodnim zvucima violine obojio je ženski trio Čarobne žice. Posle oficijelnog dela usledio je koktel na kome su pored izlagača i predstavnika medija uživale i poznate ličnosti: Boško Jakovljević, Slavno Beleslin, Nenad Radujević, Iva Stefanović i mnogi drugi.
12345.jpg
Pored svečanog otvaranja Beogradskog sajma venčanja ovim povodom sinoć je otvorena i izložba Savršen trenutak. U okviru moderne, izložbene postavke predstavljene su venčanice poznatih dama: Isidore Bjelice, Jelene Tomašević, Slobode Mićalović, Danijele Dimitrovske Amidžić i Nikoline Ristović. Tradicionalni segment izložbe upotpunila je izložba fotografija etnoloških i građanskih venčanja s kraja 19. i početka 20. veka, organizovana u saradnji sa Muzejom Vojvodine.
Vencanice-Sloboda,-Jelena,-Isidora.jpg
Belgrade Wedding Show  je mesto koje pruža inspiraciju za moderno, dizajnirano venčanje, pronalazeći uporište u tradicionalnim vrednostima. Organizator Belgrade Wedding Show-a je magazin o dizjnu i stilizovanju venčanja Reci Da.

Sajam će biti otvoren 6. i 7. decembra, od 10 do 20 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar