Članci od autora: Nevena Kragić

 • 04.10.2014

  Venčanja: Jelena i Ivan

  Haljina koja je u službi venčanice, haljina od koje se očekuje da ispuni očekivanja, ne samo mlade, već i okoline - haljina koja znači posebnu pažnju i uspomenu. Ovakve haljine su odgovornost.

  Jelena je osoba koja nije imala mnogo pitanja, velike zahteve... želela je jednostavnost, svedenost, ali kroz filter posebnosti. Mislila sam da neću uspeti da odgovorim na zadatak, jer je moj lični dizajn redovno kroz prizmu komplikovanog i trodimenzionalnog kroja.

 • 16.02.2014

  Fashion Corner & Unit Design & Dan zaljubljenih

  "Završena je još jedna Fashion Corner & Unit Design" izložba koja je uvek u duhu ljubavi, ali ovoga puta sa konkretnim akcentom na nju. Naime, sam "Dan zaljubljenih" je povod za potenciranje te najtraženije "životne supstance". Svaka izložba je odlično posećena, ali je ovoga puta cirkulacija ljudi bila znatno veća.

 • 14.08.2013

  Postani vlasnik beskonačnog detinjstva - FC kids

  Fashion Corner je u toku svojih radionica imao i jednu spontanu koja je podrazumevala najmlađe polaznike sa najvećom maštom. Deca, uzrasta od 3 do 6 godina su za zadatak imali samo igru. Njihova igra, mašta... je konvertovana u majice, tako da svaki kupac može biti ponosni vlasnik beskonačnog detinjstva.

 • 25.12.2012

  Dizajnersko veče

  Jedinstvena prilika u Nišu!
  Ljubitelji originalnog dizajna imace priliku da vide i po povoljnim cenama priušte sebi inovativne i savremene dizajnerske predmete i garderobu. Sedam dizajnerskih radnji Vam otvara svoja vrata 28.12.2012 od 12 - 24 h

 • 17.12.2012

  Fashion Corner&Unit Design od 27.12-30.12. u Nišu

  Fashion Corner u saradnji sa Unit Designom vas poziva na još jedno druženje... Ovoga puta na novoj lokaciji. Uz sjajan ambijent i FC modni asortiman - potrudićemo se da opravdamo vaše poverenje i pridobijemo novo.

  Svečano otvaranje je 27.12. u 18h, dok će ostalium danima početak biti od 12h.

 • 30.04.2012

  III Fashion Corner u Nišu

  Sa idejom davanja jačeg pulsa kreativnoj strani Niša, grupa dizajnera je uspela da nadjača i samu ideju. "Fashion Corner" je, kako i samo ime kaže, modni kutak koji na nekonvencionalan i neuobičajen način izlaže radove dizajnera.

 • 21.02.2012

  Čarape "Modni Vrisak"

  Čarape "Modni Vrisak"  dizajnerke Nevene Kragić.