Promena prezimena nakon venčanja: da ili ne?

Promena prezimena nakon venčanja: da ili ne?

Prvog dana Belgrade Wedding Show-a, u subotu, u 13 časova, održaće se tribina Oženi me uz APLAUZ. Tema tribine je promena prezimena nakon venčanja: da ili ne? Zašto mlade dobiju najjači aplauz svatova kad uzmu muževljevo prezime?

O ovoj temi će govoriti uspešni ljudi iz javnog života, kao i jedna od najpopularnijih matičarki u Beogradu, Gordana Zorić, koja je na najneobičnijim mestima venčavala mlade bračne parove. Moderator tribine je Danijela Buzurović.

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da. Tokom dva izložbena dana, svoje inovativne usluge budućim mladama ali i njihovim kumama, mamama i rodbini, predstaviće domaći kreatori, najbolje modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje i cvećari. Između ostalih, među izlagačima nalaze se i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić, koji neguju svoj prepoznatljiv stil.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar