Soundbox

 • 26.05.2014

  Humanitarna turneja grupe ArHai po Srbiji

  Grupa ArHai koja neguje jedinstveni spoj elektronske muzike sa folk uticajima iz Velike Britanije, kao i balkanskog regiona danas će krenuti na humanu turneju po Srbiji na kojoj će promovisati poslednji album Eastern Roads (Balkanworlds Records, 2013). ArHai će u sklopu turneje posetiti Gračanicu, Kosovsku Mitrovicu, Kragujevac, Negotin i Beograd. U živim nastupima tehnologijom transformišu tradiocionalne intrumente Balkana, stapajući ih s višeslojnim vokalima.

 • 22.05.2014

  The Prodigy i druge zvezde Exita uputile aplel za pomoć

  Poslednji u nizu EXIT izvođača koji su pružili podršku ljudima ugroženima u poplavama u Srbiji, ali i Bosni i Hrvatskoj je The Prodigy, koji su na svom Twitter nalogu objavili podršku  ovim zemljama, pozivajući nas da ostanemo jaki.

 • 20.05.2014

  Odložen koncert DLM u Nišu!

  Zbog vanredne situacije u Srbiji odložen je koncert grupe Deca Loših Muzičara u Nišu, koji je zakazan za subotu, 24.maj u Dvorištu Univerziteta. Novi datum za održavanje dugo očekivanog samostalnog koncerta DLM u Nišu je subota, 28.jun u istom prostoru.

 • 16.05.2014

  Zbog poplava Georgiev odložio koncert

  Zbog pogoršanja situacije u poplavljenim delovima naše zemlje, domaći kantautor Vlado Georgiev odlučio je da otkaže solistički koncert u Kombank Areni.

 • 11.05.2014

  Stiven Sigal sa svojim bluz bendom 24. juna u Beogradu

  Stiven Sigal sa svojim bluz bendom će nastupiti u Sava centru, 24. juna. Ulaznice za koncert su u prodaji od srede, 7. maja po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara.

 • 11.05.2014

  Deca Loših Muzičara u Nišu 24.maja!

  Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, Deca Loših Muzičara održaće posle dužeg vremena samostalni koncert u Nišu u subotu, 24.maja u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h!

 • 07.05.2014

  Maja Louis Novaković promovisala novi spot

  Posle karije u bendu Maraqya i učešća u takmičenju X factor, Maja Novaković predstavila je medijima, kolegama i prijateljima, svoj prvi spot u beogradskom klubu Tramvaj. Pesma „To sam ja“ ekranizovana je na vrlo interesantan i neobičan način. Tekst pesme napisala je Maja lično, muziku je uradila u saradnji sa bratom Markom Louisem, aranžman potpisuju Marko Louis i Petar Zorkić, dok je reditelj spota Maja Milićević.

 • 01.05.2014

  Novi spot Alekse Jelića

  Klub WATS nije imao dovoljno prostora da primi mnogobrojne kolege, prijatelje i medije koji su sa nestrpljenjem čekali da vide novi spot Alekse Jelića, pod imenom „JOŠ JEDNOM“, saradnja sa Tijanom Bogićević & Dragim Jelićem. Aleksa je, i pored mnogobrojnih obaveza što u matičnom pozoristu, što u šou Ples sa zvezdama, bio vidno raspoložen i dočekivao svoje goste.

 • 28.04.2014

  Partibrejkersi dolaze 9.maja u Niš

  Za početak ovogodišnje koncertne sezone na otvorenim prostorima u Nišu pobrinuće se legendarni sastav PARTIBREJKERS, koji će nastupiti u dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina) u petak, 9.maja u 21h.

 • 27.04.2014

  Glorija Gejnor specijalna gošća Exit-a

  Jedna od najuticajnijih svetskih muzičkih ikona, disko diva najpoznatija po jednom od najvećih hitova svih vremena, I Will Survive, Glorija Gejnor biće specijalna gošća Exit festivala!

 • 27.04.2014

  Cirque Éloize oduzeo dah Beograđanima

  U Subotu 26.04.2014 u Sava Centru  nastupao je  fenomenalni i nesvakidašnji Cirque Éloize sa komadom “ID”. Cirkuska trupa koja broji petnest članova svoj šuo bazira na akrobaciji, baletu, cirkuskim veštinama i uličnom plesu, kombinujući video i audio zvukove sa orginalnom scenografijom.

 • 23.04.2014

  Exit festival: Počinje akcija 5+1

  Ove godine EXIT i m:ts na EXIT AVANTURU vode čitavo društvo! Od 23. aprila do 25. maja, svaka ekipa od pet ljudi koji budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis.