DLM 28.juna u Nišu!

Zbog skorašnje vanredne situacije u Srbiji odložen je koncert grupe Deca Loših Muzičara u Nišu, koji je prvobitno zakazan za subotu, 24.maj u Dvorištu Univerziteta. Novi datum za održavanje dugo očekivanog samostalnog koncerta DLM u Nišu je subota, 28.jun u istom prostoru.

Povodom predstojećeg koncerta u Nišu članovi benda su se preko svog oficijelnog Facebook profila obratili niškoj publici sledećim rečima:
„Drage Nišlije,
od svih gradova u Srbiji, u Vašem gradu se osećamo najprijatnije i naši koncerti u Nišu su uvek bar za nijansu bolji od koncerata u drugim mestima. Dokaz za to je i sjajan nastup na prošlogodišnjem "Nišvilu", koncert koji nam je svima ostao u lepom sećanju. Koncert koji se i danas prepričava.
 
U subotu, 28. juna sviramo naš samostalni koncert posle mnogo godina u izvanrednom ambijentu dvorišta Univerziteta i dolazimo u full sastavu, spremni i željni da napravimo još jedno veče za pamćenje. Obećavamo dobar provod, dva sata žestokog ritma, puno dobre energije. Dođite da Vam Ćutan, Ječmenica, Vlade Divac i Pablo požele "dobar dan"!
Puno pozdrava od Bore, trubača!

Ulaznice kupljene za 24.maj važiće za 28.jun, a pretprodaja karata po ceni od 600 rsd nastavljena je na istim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House, (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje).

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar