Da li ste spremni za najluđu žurku na plaži ovog leta?

Da li ste spremni za najluđu žurku na plaži ovog leta?

Da li ste spremni za najluđu žurku na plaži ovog leta? Osetite neverovatnu atmosferu koja koja nas očekuje u nastavku EXIT Avanture na plaži Jaz, SEA DANCE festivalu 15-17. jula, uz ovaj sjajan video.Smešten na predivnoj Jadranskoj obali, Sea Dance festival predstaviće omiljene bine sa EXITa i brojne svetske, muzičke i regionalne zvezde. Pored GLAVNE BINE  kapaciteta 30000 ljudi, SEA DANCE festival predstavlja još i DANCE PARADISE, REGGAE STAGE, SILENT DANCE, LATINO STAGE, CINEMA i Full.feel.CHILL ZONU.

Morsko izdanje EXITa obeležiće nastupi nekih od najvećih zvezda današnjice. Prvo veče, nastupiće razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, koji će 30.000 ljudi  navesti na nestašni fanki ples. Zvezda druge večeri biće super popularni Example live, autor hita “Changed the Way You Kiss Me”, koji će na Jazu ekskluzivno predstaviti i svoj novi album. Festival će u furioznom ritmu zatvoriti Underworld, jedan od najvećih sastava u istoriji elektronske muzike.

Pored navedenih, na festivalu će nastupiti i druge svetske i regionalne zvezde kao što su Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

Ulaznice za Sea Dance festival trenutno su dostupne u paketu EXIT AVANTURA (EXIT+SEA DANCE) po ceni od 6.990 dinara. Ova cena biće aktuelna još samo tri dana, do 3. jula u ponoć, nakon čega će cena porasti na 7.990 dinara.

U prodaji je i trodnevni komplet ulaznica samo za SEA DANCE festival, po ceni od 3.390 din.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar