Besplatne karte za New Yorker Fresh Island Festival na Pagu

Besplatne karte za New Yorker Fresh Island Festival na Pagu

Najveći evropski hip-hop festival na plaži, Fresh Island Festival, će ponovo biti održan sa brendom New Yorker na ostrvu Pag u Hrvatskoj od 23. do 25.jula.

New Yorker Fresh Island Festival je počeo skromno, ali sada se njegova popularnost jednog od najboljih hip-hop festival na plaži proširila sa ostrva u Jadranskom moru i osvojila ceo svet. Igrajte na vrelom hrvatskom suncu pre nego što uskočite u more da se rashladite! Ovo je koncept NEW YORKER Fresh Island Festivala zbog koga je jedinstven u Evropi.
Fresh Island Festival
New Yorker i organizatori očekuju više od 20.000 inostranih gostiju koji će uživati u vrhunskom line-upu “new school” i “old school” hip-hop scene na top turističkoj destinaciji. Rick Ross, Pusha T., Method Man & Redman I DMX, samo su neki od izvođača koji će nastupati na ovom trodnevnom spektaklu. Rick Ross je privukao pažnju javnosti svojim poslednjim albumom sa Jay-Z-jem, dok je Pusha T. “štićenik” PharellWilliamsa. Za zabavu svih zaljubljenika u “old-school” hip-hop će biti zadužene ikone rap muzike Method Man & Redman. Bivši članovi legendarnog Wu Tang Clana sarađivali su skoro sa svim rap zvezdama. Poslednji, ali svakako ne i najmanje važan, dolazi nam DMX, koji će zapaliti Zrće hitovima poput “Party Up” i “ What’s my name”. Zabava je smeštena u legendarnom klubu Papaya, koji se našao na 23. mestu DJ MAG-ove liste sto najboljih klubova u svetu.

Besplatne karte možete osvojiti putem facebook stranice www.facebook.com/newyorker.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar