Jamiroquai pravi humanitarnu žurku za Srbiju!

Jamiroquai pravi humanitarnu žurku za Srbiju!

Program EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj 16. i 17. jula, u okviru SEA DANCE FESTIVALA u Budvi, organizuje u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens veliki VIP humanitarni deo Sea Dance festivala pod nazivom BE HUMAN!

Prvi dan, 16. jula VIP posetioce Dukley Gardens očekuje dnevna žurka pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET. Sea Dance festival priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelepoj plaži Dukljanskih vrtova uz čuvenog britanskog repera Examplea. Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiće se dan kasnije 17. jula, sa početkom u 21h, koji će obeležiti velika svetska zvezda i vodeće ime Sea Dance festivala – Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta sa Jay Kay-em kao domaćinom večeri, u okviru događaja pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI.

VIP Humanitarni događaj BE HUMAN biće održan 16. i 17. jula u okviru luksuznog  kompleksa DUKLEY GARDENS u Budvi i biće dostupan samo za vlasnike GOLD i PLATINUM VIP ulaznica za SEA DANCE festival. GOLD VIP ulaznice po ceni od 200 EUR moći će da se kupe na prodajnim mestima EXIT festivala u Srbiji i Crnoj Gori, dok će PLATINUM VIP ulaznice po ceni od 1000 EUR moći da se nabave samo putem Hipotekarne banke, dok se više informacija može dobiti na broj telefona +38267/ 638868 ­­­.Kompletna dobit od prodaje GOLD I PLATINUM VIP ulaznica za Sea Dance festival namenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar