Članci od autora: Kontra PR

 • 02.02.2017

  Gregorian u Beogradu 8. februara

  Spektakularna  muzička i vokalna  grupa  GREGORIAN koja dolazi u Beograd, 8. februara  u Halu sportova u okviru svoje oproštajne turneje, najavljuje svojim fanovima najveći muzičko-scenski spektakl do sada.

 • 12.01.2016

  Dior angažovao pevača The XX u novoj kampanji!

  Zgodni basista i pevač britanskog benda The XX Oliver Sim odlučio je da se oproba kao fotomodel.

 • 11.01.2016

  Glavom kroz zid

  Od subote 16. januara, na Prvom programu RTS-a počeće da se emituje nova humoristička serija pod nazivom „Glavom kroz zid“.

 • 30.05.2015

  Dubioza kolektiv nastupa na Glastonbury-u

  Dubioza kolektiv nastupiće na Glastonbury-u, najvećem i najpoznatijem muzičkom festivalu na svetu, i to čak dva puta u jednom danu.

 • 19.05.2015

  Who See snimili novi spot u Americi

  Kotorski dvojac Who See objavio je novi spot i singl za pesmu “Ja bih” koji je sinoć premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu. Radi se o saradnji sa beogradskom jazz pevačicom Maat Bandy, a singl prati atraktivan spot.

 • 19.03.2015

  Novi spot Hladnog Piva!

  Kada je Hladno pivo pre godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića kako bi snimili novi album, nije moglo da pretpostavi kako će se priča razvijati.

 • 06.03.2015

  Uskoro nov album Hladnog piva!

  Moglo bi se reći da oko Hladnog piva poslednjih nekoliko meseci vlada atmosfera „zatišja pred buru“. Sada se polako nazire i zašto: nove pesme su napisane, u fazi su poliranja, a novi album samo što nije!

 • 31.12.2014

  Novi album sastava S.A.R.S.!

  Koncert grupe S.A.R.S. u zagrebačkom Domu sportova 25.10.2014. bio je, bez ikakve sumnje, najupečatljiviji događaj muzičke godine u regionu. Ovaj trijumfalni trenutak u karijeri S.A.R.S.-a zabeležen je na "live" albumu "Mir i ljubav", koji 1. januara 2015. izlazi u izdanjuLampshade Media.

 • 06.12.2014

  Nemam ti kad i na CD-u

  Posle godine u kojoj su potvrdili status jedne od vodećih hip hop atrakcija u regionu, ali i svojim hitovima doprli i do najšire publike, Who See finiširaju 2014. na trijumfalan način. Njihov hit album "Nemam ti kad", posle velikog uspeha koji je ostvario u digitalnom formatu, konačno će zbog izuzetnog interesovanja u Srbiji biti dostupan i kao CD izdanje, koje objavljuje Lampshade Media u saradnji sa Power Music.

 • 29.10.2014

  Novi spot benda ZAA

  Posle nedavno objavljenog albuma "What About" i uspešnog početka koncertne turneje, spektakularnog nastupa na koncertu sastava S.A.R.S. u Zagrebu, kruševački bend ZAA, jedinstvena muzička pojava u regionu, predstavlja novi spot.

 • 27.10.2014

  S.A.R.S. u Zagrebu održao najveći solo koncert u karijeri!

  Beogradski sastav S.A.R.S. održao je najveći solo koncert u svojoj dosadašnjoj karijeri. Bend je u subotu 25. oktobra održao rasprodat koncert pred preko 8 000 fanova u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu, mestu koje je rezervisano samo za najveće zvezde hrvatske i regionalne muzičke scene.

 • 30.06.2014

  Dr. House u Sava centru 14. jula

  Svega dve nedelje nas dele od koncerta britanskog glumca i muzičara Hju Lorija (Hugha Lauriea). Skoro je sigurno da će Dr. House u Sava centru, 14. jula davati recepte ali ovog puta nesto drugačije, biće to recepti za uživanje u odličnoj muzici.