Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević predstavili "Večnost"

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević predstavili

U muzičko-scenskom performansu "Večnost" u Big Hall dvorani Stadion Šoping Centra, dizajnerka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, sinoć su pred ogromnim brojem pripadnika javnog i medijskog života Srbije predstavili novu Veričinu modnu kolekciju uz simfonijski orkestar sa 35 članova na čelu sa Veljkom.

Ovo multimedijalno spajanje muzike i mode bio je pokušaj dva umetnika da na specifičan i nesvakidašnji način prikažu snagu žene, večno trajanje umetničkog dela i borbu sa nezaboravom.

Kolekcija je predstavljena kroz četiri dela koji su bili personifikacija mladosti, erotičnosti, mudrosti i večnosti, predstavljeni u bojama - bela, crvena, ljubičatsa i ponovo bela. Svaki segment kolekcije nosila je druga generacija manekenki, od najmlađih do onih sa najviše iskustva, čineći tako jednu savršenu filozofiju konstrukcije.

Muzičko izvođenje simfonijskog orkestra upotpunio je glas Leontine Vukomanović koja je očarala publiku vokalnom podrškom, dok su pistom prošetali doajeni manekenstva Ljiljana Perović, Ivanaka Dvojaković, Vanja Govorko, Slađana Tesla, Marija Tarlać...

Reviji su prisustvovali nekadašnji predsednik FK Crvena Zvezda, Den Tana sa suprugom, Danica Drašković i Elena Karaman Karić koja je performansu prisustvovala sa suprugom Jugoslavom Karićem. U publici je svoju suprugu Jelenu, bodrio glumac Bane Tomašević, a od glumačke elite kolekciju je pogledao i Stefan Kapičić, kao i muzičar Ognjen Radivojević sa suprugom, voditeljka Jelena Helc, Oliver Mandić, dizajneri Igor Todorović, Vasilije Kovačev i Zvonko Marković, Neda Todorović i Zdravko Šotra, Biljana Cincarević, Boško Jakovljević, Ašok Murti i mnogi drugi.

Galerija

13998278796539_verica-i-veljko.jpg
13998278940519_vecnost8.jpg
1399827906938_vasilije-kovacev_-verica-rakocevic-i-zvonko-markovic.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar