Maja Višić: Novi spot za pesmu "Otkaži sve"

Maja Višić: Novi spot za pesmu

Nakon tri albuma sa grupom “Noć i Dan”, neprolaznog hita "Hej da mi je" i prvog solističkog albuma “Anđeo čuvar”, pevačica Maja Višić izdala je novi hit singl “Otkaži sve” za koji je nedavno premijerno emitovan i video spot.

"Jedva sam čekala da snimim jedan ovako veseo spot, koji vas jednostavno tera da igrate! A kako i ne bi kada u njemu učestvuje preko 30 vrhunskih igrača! Pored njih, tu je i Playboy zečica Isidora Ivančević, maneken Mihjalo Bukvić i brojni statisti. Snimanje u klubu "Kolektiv" jeste bilo naporno, ali smo se svi odlično zabavili", poverila nam se Maja.Muziku i aranžman pesme radio je Saša Dinić, tekst Ana Dinić, dok se za režiju spota pobrinuo Srđan Radosavljević, a za montažu Nikola Filipović.

Pesma "Otkaži Sve" nalazi se na letnjoj kompilaciji hitova City Records-a, ali se i svakodnevno može čuti na našim radio stanicama i muzičkim kanalima.

Radi promocije novog spota, Maja je snimila i nove promotivne fotografije kojima ističe svoju moć transformacije, ali i želju da se isproba u različitim spotovima.

Galerija

13475382043344_1.jpg
13475382192859_2.jpg
13475382320393_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar