Promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša

Promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša

U galeriji New Moment održana je promocija novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša, za pesmu „Sve je stalo (u r’n’r)“ kojom najavljuju svoj sedmi studijski album. U opuštenoj atmosferi i uz neformalno druženje članovi benda su gostima pričali o novom spotu i planovima koje imaju sa novim albumom. Novi spot je više puta premijerno prikazan nakon čega je frontmena grupe, Olivera Nektarijevića, sestra iznenadila tortom kojom su članovi benda zasladili ovu promociju.

Spot za novu pesmu realizovali su Raško Miljković, Darja Pačevski i Sašo Štih – grupa kreativnih mladih ljudi, koju je, i ovoga puta u ulozi producenta, okupio Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije New Moment.

Koncipiran kao road movie ili rokenrol movie čija je usputna stanica, ne slučajno, Piran, „dragulj slovenačke obale“,  ali i rodno mesto velikog italijanskog kompozitora Đuzepea Tartinija, koji je presudno uticao na tadašnju evropsku muzičku scenu, spot je prevashodno izraz jedne od ključnih poruka rokenrola – „biti slobodan“, čak i po cenu toga da se bude „razbijen“. Piran se u njemu pojavljuje kao simbol idealnog prostora u kome je sve stalo, ali i iz koga sve kreće da se kotrlja. Članovi benda, u neprestanom pokretu, koračaju kroz svojevrstan muzej srednjovekovne arhitekture, uzanim, kamenim uličicama. Njihova sudbina istovremeno je i sudbina samog rokenrola – biti u stalnom kotrljanju onog kamena od koga je sve i počelo.

Režija:    Lazar Sakan, Darja Pačevski, Raško Miljković
Kamera:    Sašo Štih
Montaža: Raško Miljković
Produkcija: Lazar Sakan

Galerija

13858441880591_img_2310.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar