Članci od autora: Coxy

 • 10.08.2013

  Privremena tetovaža za lice i telo Sephora

  Ovo je, bez sumnje, neobičan proizvod. U pitanju je privremena tetovaža za lice i telo iz Sephorine limitirane letnje kolekcije. S jedne strane nalazi se pečat sa određenim oblikom (mrtvačka glava, zvezdica ili sidro), a unutra se nalazi mastilo.

 • 27.07.2013

  Proba šminke za venčanje

  Na probi šminke sam imala sreću da me šminka neko u koga imam apsolutno poverenje tako da nije bilo ni najmanje stresno. U principu me je uvek strah da neko neće potrefiti moj ukus, da ću izgledati kao zvezda Granda ili kao transvestit ili pregrubo ili sprženo...

 • 11.07.2013

  Aura Gentle Loose puder

  Aura Gentle Loose je puder u prahu u najsvetlijoj nijansi.

  Šta kaže proizvođač:
  Puder obezbeđuje dugotrajni mat efekat i produžava trajanje šminke. Formula je hipoalergena i sadrži vitamin E, UVA i UVB filtere. Takođe obezbeđuje i dugotrajnu hidratantnost i zaštitu kože usporavajući procese starenja kože.

 • 04.07.2013

  Emporio Armani Lei/She za sva godišnja doba

  Parfem Emporio Armani Lei/She je izašao još 1998. i, iako je pre neke tri-četiri godine bilo priče da se povlači on je i dalje prisutan na tržištu. Kreirala ga je Sophie Labbe i pripada kući Armani koja je stvorila čak 90 parfema. Postoji u pakovanjima od 30, 50 i 100ml, spada u srednji cenovni rang. Postoji i njegova muška verzija.

 • 18.06.2013

  Lakovi sa "Beton efektom"

  Ovo je jedan od onih lakova sa skroz zanimljivom završnicom - podseća na beton i ne možete da ga ne zapazite, pogotovo u ovakvoj nijansi. Morala sam odmah da ga isprobam i nisam mogla da prestanem da pipam nokat, neobičan je osećaj, hrapav je nokat, a opet ne toliko da bi, recimo, pocepao čarape.

 • 09.06.2013

  Nivea BB krema

  Nivea BB krema stigla je na naše tržište pre neka tri meseca. Postoje dve nijanse, Light i Medium, a pakovanje ima čak 50ml (recimo Loreal i Deborah BB imaju samo po 30ml). Cena joj je oko 700 dinara.

 • 27.05.2013

  Svakodnevna nega lica

  Tokom godina isprobala sam mnogo preparata i tretmana i negovala sam kožu na razne načine. U poslednje vreme imam svoj ustaljeni stil nege, samo se menjaju konkretni preparati, ali princip je isti.

 • 16.05.2013

  Profesionalna šminka

  Uopšte nisam sigurna na šta sve treba da obratim pažnju kada budem tražila osobu koja će me šminkati za venčanje. Nisam od onih koje bi insistirale na šminki skupih brendova, ne zanima me čime me neko šminka sve dok to izgleda dobro i traje dugo.

 • 03.05.2013

  Šminka za usne koju treba imati

  Evo liste šminke za usne koju bi trebalo da imate u svojoj kolekciji.

 • 22.04.2013

  Šminka za oči koju treba imati

  Evo liste šminke za oči koju bi trebalo da imate u svojoj kolekciji.

 • 17.04.2013

  Šminka za lice koju treba da imate!

  Evo liste šminke za lice koju bi trebalo da imate u svojoj kolekciji.

 • 09.04.2013

  Classic look

  Kao što vidite, ovo je jedan krajnje klasičan look za koji ipak treba više proizvoda nego što bi se na prvi pogled reklo!

 • 31.03.2013

  Yves Rocher Serum Vegetal 3 okoloočna krema

  Yves Rocher Serum Vegetal 3 okoloočna kremu sam kupila u Ušću po ceni od 1449 dinara za standardnih 15ml proizvoda. YR ima nekoliko krema za okoloočnu regiju, izabrala sam baš ovu jer mi se prema sastavu i opisu učinila najbolja, ne spada u preteške iako je namenjena nešto starijim ženama, a ne obećava samo hidrataciju već i uticaj na bore.

 • 21.03.2013

  Gothic look

  Ovaj look napravljen je za forumski zadatak koji je stvarno ispao jedan od najzanimljivijih, ko bi rekao da se Gotičarke kriju u toliko žena.

 • 10.03.2013

  Zdravi dezodoransi

  Godinama koristim isključivo tzv. zdrave dezodoranse, dakle dezodoranse koji ne sadrže aluminijumova jedinjenja, a po mogućnosti ni alkohol ni parabene. U ovom postu pojasniću zašto i recenziraću jedan dezodorans koji rado koristim.

  Znoj, dezodoransi i antiperspiransi!

 • 05.03.2013

  Ljubičasto roze senka

  Predlog za šminku oko očiju ovog puta je kombinacija ljubičaste i roze senke.